reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mama u lekarza

Asus, biedaczko trzymaj się dzielnie. dziewczynki są już duże i na pewno sobie poradzą. Nie rozumiem czemu aż tak długo mają Cię trzymać w szpitalu...może uda się krócej, z powodu braku miejsc. Najważniejsze żeby Cię szybko pocięli i z Tobą i Maciusiem było wszystko dobrze. A na Twojego męża brak mi słów!

reklama
No właśnie dziewczyny... grunt to dobre wsparcie, które nie każda z nas może mieć.
Asus silna i dzielna z ciebie babka.Pewnie nie z takimi problemami było ci się dane już zmierzyć.Mimo, że masz ciężko , uśmiechasz się i korzystasz z każdego dnia wyciskając z niego to co najlepsze dla twoich dzieci.
Pewnie po stracie tak samo bym zrobiła, by zapełnić ten ból, pustkę , która by mi żyć normalnie nie dawała.
Trzymam kciuki ( z reszta wiesz) aby Maciuś już niedługo wynagrodził ci te wszystkie troski, zmartwienia......

-j- dokładnie po tracie jedyna myśl jaka ci towarzyszy to zajść w ciążę odzyskać dziecko i z jednej strony panicznie się boisz a z drugiej wiesz że jak tego nie zrobisz to zwariujesz.

asus
dacie radę Ty jesteś dzielna i twoje dziewczynki też

Asusku trzymam kciuki, a dziewczynki beda pod dobra opieka...teraz mysl o sobie i o Maciusiu.

Dziewczyny..a czy Wam polozne mierzyly miednice?

Ostatnia edycja:
Aaaaaa biora mnie do szpitala na 3 dni :baffled: co prawda na obserwacje ale i tak sie boje :szok:. Dzisiaj mialam znowu ktg, znowu cos tam nietak i chca sie temu blizej przyjrzec... Mowie do piguly ze mnie podbrzusze coraz bardziej boli, a ona - niech pani duzo chodzi to sie problem sam rozwiaze :eek: . Kurcze a tu jeszcze przeciez 4 tygodnie!!! Nooo chociaz liczac ze 38 tydzien juz jest OK do rodzenia, to jeszcze tylko 2 ...

reklama
Do góry