reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sen naszych maluszków

u nas stekania ciag dalszy... gdybym jeszcze wiedziala czemu to moje dziecko tak sie meczy. czasem zjem pizze i wypije czekolade i nic, a wczoraj gotowane miesko tylko i sam chleb prawie i kuzwa zagazowala cala sypialnie rano :wściekła/y:

zebys wiedziala kurka ja tez nie wiem skad te gazy ?? i to az tyle :szok:
wczoraj ryz z marczewka gotowany i jeszcze gorzej ... moze jak Monysia pisze nie sluzy im zdrowe zarelko ? :)

moze mu zdrowe jedzenie nie sluzy;-)

a tak powaznie - dla mnie sprawa bakow malucha to wielka tajemnica , ktorej pewnie nigdy nie rozgryze.. do znudzenia moge analizowac rankami co zjadlam poprzedniego dnia. Poza tym ja zauwazylam u mojego dziwnie z tymi bakami, budzi sie na jedzenie i pierdzi, ja mu smoczek ,zeby przetrzymac a on pierdzi jeszcze bardziej - biore go na cyca - nie ma kupy a pierdziochy jak reka odjal.... do nastepnego czasu karmienia.. moze to jakies psychicznie? ze jak sie denerwuje to pierdzi?

dla mnie to tez zagadka ...

moj jak w nocy sadzi , np. teraz slysze z sypialni :szok: to az caly skacze po lozeczku , spi na brzuszku ( pozniej go przekladam na plecy jak sama ide spac ) i normalnie dupka tak do gory idzie , ze szok , glowka macha w tempie expresowym na wszystkie strony i dziewieki co najmniej dziwne wydaje , jakby rodzil czy cos :-D:rofl2:
szkoda mi go , ze nawet pospac w spokoju nie moze ...

zastanawia mnie kiedy i te baki przejda ?? moze wiecie ?? :))

reklama
Ja sie pochwale nocka, bo mala spala 0d 9 d0 10 z nakrotszym snem 2 godziny - u nas to sukces :) I dwa razy w nocy sie obudzila i zasnela sama (bo normalnie sama jeszcze nie zasypia).
A za to ze sie pochwalilam to mi pewnie da popalic dzisiaj :-D

U nas z sob na niedzielę sen od 20:00 jedna pobudka 24:30 a potem dopiero 06:30:szok:, a dziś też 24:30 i 05:00boję się że to jednorazowe wypady :-) Którego jedzenia nocnego się oducza tego koło 24:00, 01:00 ?

Elifit to pieknie :) My wczoraj troszke pozniej poszlismy spac po 21 ( zwykle jest to 19,30 - 20.00) Ale cholera musze oduczyc go usypiania na rekach... tylko jak?????

wózek? lko ostrożnie bo uzależnia jak cholera. Ale lepsze to niż ręce :-p

my robimy eksperyment. Kąpiemy się wcześniej niż zwykle. Zwykle o 20, dziś o 19.30. Potem cyc i mały już dziś spał o 20 ale już niestety się obudził:dry: Więc to nie był sen na nockę:dry: Ogółem planuję dojść powoli do kąpania o 18. Zobaczymy jak będzie.

asionek sadzac po naszych chlopach to nigdy :-D

hehe no racja :) to moze innaczej kiedy przestana sprawiac bol i dzieci nie beda sie meczyc przy nich ?? :)

U nas z sob na niedzielę sen od 20:00 jedna pobudka 24:30 a potem dopiero 06:30:szok:, a dziś też 24:30 i 05:00boję się że to jednorazowe wypady :-) Którego jedzenia nocnego się oducza tego koło 24:00, 01:00 ?

moj jadl 24.30 , ok 2.30 i ok 4.30 przestal jesc o 2.30 jak narazie :)
i nie wiem wsumie ktore pozniej sie odstawia ? bo jak maly idzie spac ok 19 to do tej 4.30 , 5 troche dlugo niby ...
mi by pasilo najbardziej jakby jadl o tej 24.30 , bo ja wtedy ide spac i spal juz do rana :)

my robimy eksperyment. Kąpiemy się wcześniej niż zwykle. Zwykle o 20, dziś o 19.30. Potem cyc i mały już dziś spał o 20 ale już niestety się obudził:dry: Więc to nie był sen na nockę:dry: Ogółem planuję dojść powoli do kąpania o 18. Zobaczymy jak będzie.

ja kapie o 18.30 :) wczesniej kapalam ok 19.30 , 20 i byla masakra ze zmeczenia :/

reklama
Do góry