reklama

Co robicie dzis na obiad...

reklama
Agusia a dlaczego to ty tak z radoscia robisz ten obiad???

no i pomysł na jutro :-D
1. nalesniki lub placki ziemniaczane ze smitanka na slodka - dla mnie
2. befsztyki smazone z cebulkaka ( dla meza- bo obia bez miesa to jakby nie obiad)

kurcze tylko co dla Szymonka :baffled::confused:

Agusia a dlaczego to ty tak z radoscia robisz ten obiad???

no i pomysł na jutro :-D
1. nalesniki lub placki ziemniaczane ze smitanka na slodka - dla mnie
2. befsztyki smazone z cebulkaka ( dla meza- bo obia bez miesa to jakby nie obiad)

kurcze tylko co dla Szymonka :baffled::confused:
Po tylu dniach w szpitalu,ja sie jej nie dziwię.(tzn.Agusi)
Ale mi narobiłaś apetytu na naleśniki Karola:-D

Wojtek ma zjeść obiad w szkole ,a ja tylko ugotuje troszkę ogórkowo- jarzynowej dla mnie idziewczynek ,mąż jak dzwonil z pracy to mówil ,,ze sam sobie coś przyszykuje mam się nie męczyc i zrobic tylko dla siebie i dziewczynek :zawstydzona/y:

Joanna, jak korzystasz z obiadów przyznanych przez MOPS dla 2 dzieci i córka jest chora, to możesz zapytać w stołówce szkolnej, czy dadzą Ci dla chorego dziecka jakbyś przyszła i zabrała, tylko musiałabyś przynieść jakieś pojemniki na zupę i drugie danie. Zadzwoń do stołówki szkolnej i zapytaj.

reklama
Joanna, jak korzystasz z obiadów przyznanych przez MOPS dla 2 dzieci i córka jest chora, to możesz zapytać w stołówce szkolnej, czy dadzą Ci dla chorego dziecka jakbyś przyszła i zabrała, tylko musiałabyś przynieść jakieś pojemniki na zupę i drugie danie. Zadzwoń do stołówki szkolnej i zapytaj.
Kasiad dziękuje za podpowiedz w sumie Zuzia tylko dzis nie skorzysta z obiadow w poniedzialek mam zamiar puści ją do szkoly a druga sprawa jest taka ,ze musiałyby dziewczynki zostać same w domu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry