reklama

Co robicie dzis na obiad...

Joanna, a nie możesz wziąć ze sobą Gabrysi, przy okazji by miała spacer ;-) A starsza córka to chyba już może sama zostać w domu na trochę :confused:
Ale i tak najpierw się upewnij telefonicznie, czy Ci wydadzą, bo różnie w szkołach bywa.

reklama
Niestety albo stety nie wiem moja Zuzia uparła się ,ze musi zjeśc obiad i musiałam ubrać je i lecieć do szkoly na stołowkę Zjadła i jakby jej sił przybylo a Gabi po tym szybkim spacerze zjadla dwie miseczki zupy :szok::szok: gorzej ze mną bo nie wiem kiedy zjem ;-)

gotuje się pomidorowa, póki Wiki śpi:-), a potem usmażę rybkę, ugotują się ziemniaczki i surówkę jakas trzeba wymyślić, pewnie z kiszonej kapusty:tak:

Rano upiekłam biszkopt, wieczorem zrobię torta dla Artura, jutro ma urodziny, prezentu nie mam niestety, może jeszcze dziś zdążę coś kupić:baffled:

Za mną już też od paru dni chodzi rybka, będę musiała zrobić w najbliżym czasie. Ja mam tak śmiesznie, że jak mam chęć na ryby, to już na całej linii, oprócz ryby na obiad, to jeszcze kupuję rybkę na śniadanie lub kolację.

A u nas dziś Tomek robi obiad, spagetti w sosie pomidorowym.

Joanna, jakie duże te miseczki dajesz Gabrysi na obiad, że mała wcięła aż 2 :confused:

Za mną już też od paru dni chodzi rybka, będę musiała zrobić w najbliżym czasie. Ja mam tak śmiesznie, że jak mam chęć na ryby, to już na całej linii, oprócz ryby na obiad, to jeszcze kupuję rybkę na śniadanie lub kolację.

A u nas dziś Tomek robi obiad, spagetti w sosie pomidorowym.

Joanna, jakie duże te miseczki dajesz Gabrysi na obiad, że mała wcięła aż 2 :confused:
Miseczkę ma taką dzieciecą w kształcie serduszka mieści się dwie łyżki do wlewania zupy na raz czyli zjadla 4 łyżki :tak:

Miśka -musze przyznac ,ze robisz przepyszne obiadki:tak::-):-D-takie jakie lubię.

U nas dzisiaj tez rybka-panga, ziemniaczki i warzywa na patelnie(znaczy sie mrozonka;-))

reklama
A ja upieklam jeszcze dzis pizze bo mąż przyniósł pieczarek Ale ze dawno nie było to szybciutko zeszła Szybko się ją robi a jeszcze szybciej zjada :-D

Załączniki

• Zdjęcie021.jpg
    Zdjęcie021.jpg
    56,3 KB · Wyświetleń: 39
  • Zdjęcie031.jpg
    Zdjęcie031.jpg
    54,2 KB · Wyświetleń: 37
  • Zdjęcie036.jpg
    Zdjęcie036.jpg
    57,9 KB · Wyświetleń: 40

Nowe wątki

reklama