Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
rACZEJ DAJE JEJ GęśCIEJSZE BO NIE LUBI RZADKIEGO I NIESTETY drugie danie jest rzadko więc zazwyczaj staram się ,zeby miala jakis serek czy jogurt czy bułeczkę drożdzową no i owoce w przeciwienstwie do starszakow lubi wszystkieWagę ma jak najbardziej prawidłową, więc się nie przejmuj, że ciagle coś je. Może nie robisz tych zupek gęstych, więc zjada wiecej. A drugie danie też zjada, czy tylko zupkę![]()
a bardzo były przeterminowane?JOANNA chcialam dzis tez zrobic pzze wlasnie z Twojego przepisu (przestudiowalam Twoja strone) no i patrze a drozdze przetermnowane
no ale nie dzis to jutro..albo wkrotce;-)
A tiramisu to powiem szczerze wymysl moich dzieci Ja mialam "trudne dni' kiedy pieczone mi nie wychodzą a one chciały co slodkiego i stąd pomysl oczywiście można zrobić z kremem jakim się lubi ;-)Miodownik jest raczej pracowity ale jak ja dalam rade zrobic przy trójce dzieciaków to Ty też dasz radę
mam nadzieje
bo juz inne kolezanki nagabywalam oprzepis na miodownika, dostalam go a i tak nie zrobilam jeszcze...
no ale wszystko przede mna;-)mam nadzieje