reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co zapakować do szpitalnej torby...

ja mam podkłady po poporodowe kupione u takiej znajomej w sklepie dla ciezarnych super sa i ona mi powiedziała ze to sa pieluchy dla osob nie trzymajacych moczu
sa szerokie i chłonnnne na przylepiec i długie bawełniane naprawde polecam jesli macie dostep podpatrzcie bo te belli to jest szajs przy tym .
nie wiem jak wy ale ja po ciazach bardzo mocno krwawie i dlugoooo
taka moja uroda . Nie wiedzac o tych pieluchach dla nietrzymajacych moczu uzywałam pieluch młodego bo tylko to chłoneło takie ilosci

reklama
u nas na SR polozna mowi ze najwazniejsza rzecza jest grupa krwi i karta ciazy bez tego nie da rady i trzeba sie wracac

a lista Joasiek rewelka :-)

A ja jeszcze nawet nic do torby nie wsadzilam...Ba,nawet nie naszykowalam torby...;-) Licze ,ze donosze dzieciatko do konca...:szok: :-D

ja tez juz spakowana!!:tak:

jedna ogromniasta torba dla mnie, a druga niewiele mniejsza dla malutkiej. jak to wczoraj moj maz zobaczyl to stwierdzil ze dobrze ze mamy combi bo na wakacje to pewnie ze 4 razy tyle razem spakujemy :-D

Ja jeszcze nie spakowana, ale obiecałam sobie, że w weekend się spakuję już do końca. Ale nie będę chyba brała 2 toreb, dla małej wezmę tylko to, co na oddziale jest poptrzebne, a resztę czyli śpiworek, kombinezon czapkę i gondolę przywiezie małżonek, jak przyjedzie nas odebrac.

Kasiad, ja tez wzielam tylko to co na oddziale dzidzi potrzebne!!:-D :laugh2: a cala reszte na wyjscie tez malzonek mi przywiezie a i tak wyszla tego cala torba:tak:

:szok: To co Ty Lil kate spakowałaś dla małej?
Ja biorę 3 pary pajaców, 3 body, rożek, paczkę małą pieluch, chusteczki, grzebień i ręcznik. To chyba Wszystko.

ja w sumie zapakowalam niewiele wiecej. poza tym co napisalas: krem do pupy, 2 cienkie czapeczki, 3 pary skarpet, lapki niedrapki (raczej z nich nie skorzystam, ale duzo nie waza) i po 2 pieluchy tetrowe i flanelowe. i wyszla cala torba (taka do fitnesu czy basenu) bo do mojej niby wielkiej to sie te rzeczy na pewno by nie zmiescily:no:

reklama
No to pewnie mi też torba wyjdzie, bo zapomniałam o czapce, skarpetkach i niedrapkach. Tylko kremu do pupy nie biorę, bo kosmetyki są ponoc na oddziałach, a i tak każda z nas dostanie wyprawkę, w której są próbki kosmetyków.

Do góry