Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

mialas czas?? zgadzam sie tez ze warto miec tantum rosa (szybciutko sie goi, ja w domku po kazdej wizycie w toalecie bralam prysznic, polewalam tantum, potem wycieralam papierowym reczniczkiem, suszylam chlodnym podmuchem z suszarki i jak najczesciej lezalam z gola pupa :-) po trzech dniach bylo ok) masz racje, ze poreczniej jest sie spakowac w 1 torbe a potem maz dowiezie. Ja ostatni przesadzilam i niepotrezbnie wzielam za duzo ciuchow dla malego (i tak wyszlam na drugi dzien, nienawidze szpitalnej atmosfery), laktator (na poczatku rzadko sie tryska mleczkiem, jest siara a mleko po kilku dniach przystawiania), podklady Belli (u nas szpital zapewnia), nabralam za duzo kosmetykow pielegnacyjnych dla siebie, wody mineralnej na zapas a przeciez jest barek czy chocby automaty, w kazdym razie teraz wersja minimalistyczna
w kazdym razie jest jedna rzecz, ktora oprocz szlafroka zajmuje duzo miejsca, ale b sie przydaje - jasiek - wygodnie na nim usadzic malucha do karmienia, zeby rece nie cierply, ale to mi maz dowiezie zaraz po akcji. Zreszta chce urodzic i jak najszybciej stamtad wyjsc, jakos brzydze sie szpitalnej poscieli, toalet no i nie mialam wtedy zbyt dobrej opieki poporodowej.