Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
wagowo chyba tak:-) Ostatnio ją wazyłam jak miała 6 tyg na szczepieniu- wazyła wtedy 5700. teraz na pewno wazy ponad 6 kg. Tylko mi jej u lekarza nie zmierzyli, wiec nie wiem jaka długa jest. jak samemu można zmierzyć- od którego punktu do którego??
Od glowki do pupki i potem udo do kolanka i potem od kolanka do stopek. Albo od glowki do tyleczka i wyprostowana nozke tylko to wszystko takie mniej wiecej
przy okazji szczepien lekarz tylko zwazyl Laile (niestety nie mierzyl dlugosci i obwodu glowki). Wazy 5400g, czyli przez 3 tygodnie przybyla 500g. nie jest to zbyt duzo, tak jak mi siwe wydawalo, ale lekarz skwitowal to krotkim OK!
wciaz sie nie moge nadziwic ze w pierwszym miesiacu Laila przybyla az okolo 1200g!!!! a teraz mniej wiecej polowe tego na miesiac. coz widocznie kazde dziecko inne ma tempo wzrostu...
ale poki co nie jest zle, wiec nie narzekam....choc troche sie martwie...