reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
a ja upieklam wczoraj serniczek z mandyrynkami, rodzynkami i migdalami, jest pyszny (skromna jestem,co?) i jeszcze sporo jest, ja tez zapraszam!!!!!:-) :tak: ;-)
A z Toba Lil KAte chetnie na kawaleczek czekoladowego ciasta (mniam) sie wymienie- reflektujesz?

oj, serniczek tez bym zjadla, mniam:-pa co z ta "supermetoda" na zaparcia? pomogla??:laugh2:

mnie dzis boli glowa, kicham a jak wysmarkam nosa to na chusteczce mam pelno krwi. chyba sluzowke mam podrazniona ehhh:baffled:

Ja z tym smarkaniem mam tak jak Ty lil kate od połowy ciąży chyba :baffled:. A co do metody - no właśnie Joasiek - jak tam ?? Mnie też po tej chałwie mdli, bo nie przepadam :eek:, ale coś za coś ;-)

Ja chałwy nie znoszę...:no::no::no: Ostatnio zauważyłam,że rusza mnie po kiwi :tak::-D bo też męczą mnie zaparcia...och, kiedy to sie skończy...

A dzis padam poprostu, ledwo się z łóżka podniosłam..mój mąż tak się przejął słowami pani doktor,że postanowił szybciutko uwinąć sie z malowaniem w pokoju,żeby nie został z tym sam :-D:-D I wczoraj o godz 16, jak wrócił z pracy zagonił siebie i mnie do roboty :-) I tak się wzięliśmy ostro za to,ze do 23 skończyliśmy sprzątać po dwukrotnym malowaniu ścian i sufitu (w tym przerwa na trening męża 2godzinki)Mama się nawet zaangażowała, mój brat...no poszło nam błyskawicznie...dziś tylko zostało mi się cieszyć pięknym pokojem:-):-D:laugh2: No i jak to mój kochany powiedział - możesz w koncu posprzątać w szafie :laugh2::-D

W sumie to nie wiem skąd tyle siły wzięłam.... ale nic mi szczególnego z przepracowania nie jest:tak::tak: tylko ból krzyża, no bo schylania trochę było :tak::tak: A tak szczerze mówiąc to robię wszystko, by tylko mały szybciej na świat przyszedł...w koncu jest już donoszony :-D:laugh2::-D Nie obraże sie jak jutro zechce wyjść na ten świat...:cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry