karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Ostatnio jak bylam w szkole rodzenia to polozne mowily to samo co Ty piszesz Joasiek. Ponadto tetno dzidzi w czasie porodu tez powinno byc miedzy 140 a 180.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mi jeszcze pani doktor powiedziala ze wlasnie sa dwie ewentualnosci: albo dzidzia spi, albo lozysko powoduje jakies zaburzenia (moze nawet do chorob jakis u dzidzi prowadzic ale nie pamietam jakich) i dlatego w ostatnich momentach ciazy trzeba ktg czesciej robic u tych mamus u ktorych ten zapis wychodzi za waski. ostatnio w szpitalu to chyba z 7 razy mi ktg robili
. W kazdym razie juz nie bede oszukancem wiecej, bo widze ze calkiem odwrotne rezultaty mam do zamierzonych. Po prostu godzinami tam siedze w tym szpitalu...

na ktg a to podobno pozno, bo tu normalnie jak jest po terminie to co 2 dni sie chodzi na ktg, a moja lekarka mowi ze co tydzien starczy...jakas leniwa kurcze blade....
Nie czuję, ale za to wyczaiłam że je widać! Po prostu brzuszek się wybrzusza od czasu do czasu, to tu, to tam, choć słabo i jakbym oczy zamknęła to nie poczułabym, ale ruchy są. Więc staram się tak układać, albo podeprzeć na łokciu żeby patrzeć na ten brzuch i wtedy jestem w stanie więcej ruchów wyłapać.. spróbujcie może w ten sposób?
Tylko, ze widze tylko gorna czesc brzucha i malo mi wygodnie patrzec nań znad zawinietego swetra. Stosuje ten sposob. Godny polecenia, i chyba bez przeklaman sie wtedy wychodzi.