reklama

Jak się czujesz mamo?

A ja sie dzisiaj czuje jak nowonarodzona,nic mnie nie boli:-D :szok: :-D ,spalam jak susel a Antos zamiast pchac sie w dol,rozpycha sie pod zebrami i ma w nosie to,ze ja chcialabym juz go urodzic...

reklama
A ja od kilku dni mam takiego powera, że energia mnie rozpiera. Wczoraj np. przesadzałam kwiatki i robiła generalne porządki. Dzisiaj ganiałam po mieście za ostatnimi rzeczami dla maluszka. Nawet noce przesypiam prawie całe (oprócz wstawania z dwa razy do wc). Normalnie luzik, gdyby nie ten brzuch między kolanami ;-).

Ja wczoraj też tryskałam energią (no, może z wyjątkiem samego rana). Dziś też się wybieram na długi spacer - mam wielką ochotę urodzić w weekend, trzeba jakoś pogonić dzidziolka, bo chyba się nie spieszy:no: . Ale oleju rycynowego pić nie zamierzam:-p . Ale objawów praktycznie brak, nawet brzuch mi wczoraj nie twardniał:happy: . Może ruch coś pomoże

Ol ile ja ostatnio ruchu sobie zafundowałam i ...nic!!
Nadal nie ma objawów, które jednoznacznie wskazują,ze to już koniec :no::no: Dziś w nocy nie mogłam spać, brzuch miałam jak kamień i było mi tak niewygodnie :baffled::baffled: Telepie się jak zatłoczony autobus miejski w godzinach szczytu...no ile tak jeszcze można???:confused::confused:

mysia23: ja też największe katusze przeżywam teraz jak mam spać bo każdy ruch w łóżku, obrócenie się z boku na bok booooooooliiiiiiiiii bardzo :baffled: A wczoraj mnie szyjka okropnie kłuła przez pół dnia, ciekawe czy się przy tym choc trochę bardziej otworzyła :confused:
Okropnie niecierpliwa się zrobiłam na tej końcówce :-p :-D

Kobitki boże jak ja sie strasznie dziś czuje głowa dosłownie pęka mi , nie mówiąc juz o brzuchu i plecach:-(. Zobaczymy co nam powie dziś gin na wizycie

PATRYCJA 27: zażyj sobie może paracetamol? Przynajmniej główka i plecki powinny przestać po tym boleć.. po co masz się męczyć, dzidziusiowi paracetamol nie zaszkodzi :happy:

A mi długi spacer nie wyszedł, bo pogoda kiepska. Pada taki mokry śnieg i zniechęca do bycia na dworze. W sumie niecałą godzinkę połaziłam, wliczając w to wizyty w 3 sklepach.

reklama
:-( :-( :-( A ja cały czas w dwupaku mimo iz 10 dni temu natura powinna mnie rozpakowac :-( :-( :-(
Dzis jade leżeć na patologii ciąży :-( :-( :-(
Zapewne będą wywoływać mi poród, bo nie mozna dzidzi nosić dłużej niż 42 tygodnie. A 42 tydzien mija u mnie za 4 dni :-( :-( :-(
Miesiączkowe bóle mam od dwóch tygodni. I nic. :-( :-( :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry