reklama

Jak się czujesz mamo?

Nuśka, nie jesteś sama;-) Ja też już się trochę martwiłam, ale ja bardzo dużo karmię Stasia, więc pewnie dlatego....

reklama
Kurcze ja jeszcze nie milam, a Wy chyba juz wszystkie tak:eek: moze cos ze mna nie tak:sick: kiedy powinnam juz dostac tak na pewno??? ok roku? bo juz sie martwie.....nie to zeby mi bylo teskno za nia ale jakos tak mi dziwnie jak wszystkie piszecie ze mialayscie i to juz nawet po 3:szok:

Nuśka nie jesteś sama:-p Ja też jeszcze nie miałam od porodu:-p Też się zastanawiam, kiedy będzie pierwsza;-)

no ja jeszcze też nie mialam i również mi nie tęskno,ale że jestem w trakcie odstawiania od piersi,to mogę sie spodziewać.własnie w tym tyg pędzę do ginka po tabletki anty,bo jak dostanę @,to musze w pierwszy dzień zacząć brać.poza tym po porodzie chyba na wzrok mi padło;(.noszę okulary(częściej szkła kontaktowe z racji zawodu),ale teraz od jakiegoś tygodnia wszystko mi sie zamazuje i z bliska i z daleka,nie wiem co sie dzieje...;((((

Mi się właśnie skończyła czwarta @, i tak jak przez kilkanaście lat przed ciążą wiecznie miałam @ nieregularnie, tak teraz mam dokładnie co 28 dni... mam nadzieję że tak już zostanie :-)
bibinka: ja za to mam wrażenie, że mi za to padło na głowę przez ciążę :rofl2: Bo teraz jestem wiecznie rozkojarzona, czasem nie potrafię wpaść na proste rozwiązania, skoncentrować się.. mam wrażenie że ta ciąża mnie trochę ogłupiła :szok:;-):rofl2:

No dzieki kochane:-Djuz sie nie martwie, myslalam ze juz wszystkie mialyscie tylko ja nie:-p:happy2: a teskno mi wcale nie jest za @:no:
Joasiek, po tej ciazy tez jestem z lekka oglupiala...hihi:-D czasami nie moge normalnego zdania sklepac <mozecie czasami to zauwazyc:-p>
a i maz narzeka ze mam kiepska pamiec...sama zreszta to widze....

hehe.... znam to rozalka:-D Julcia tez ciagle jeszcze wstaje na nocna karmienia....i tym sposobem nie spie 8 godz. jednym ciagiem
a pomyslec ze w ciazy spalam od 21-10 rano:-D:szok:

reklama
no i tak sobie siedze jedzac czekolade i mysle jak sie czuje??? kurcze chyba wspaniale mam 27 lat i wspaniale dziecko ktore nauczylo mnie kochac calym sercem i bez zadnego ale. mieszkam daleko od rodzicow a jako jedyna coreczka i ich dziecko to dla mnie bylo bolesne ale teraz jest nas troje i jest super.
czasem mam dni ze czuje sie strasznie chodze w 3 bluzkach na zmiane bo wygodne do karmienia caly dzien w spodniach dresowych we wlosach spietych w koczek aby maly mi ich nie wyrywal. ale czy to sie liczy wystarczy usmiech SZymona i koniec zmartwien.\ ale chcialabym sie ubrac ladnie i paradowac caly dzien tylko kocham karmienia i nie chce sie w nich ograniczac wiec stwierdzam jak się czuję SUPER KOBIECO.:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry