reklama

Jak się czujesz mamo?

a co ja mam powiedziec? bylam badana ginekologicznie juz 5 dni po porodzie bo moze jak pamietacie mialam straszna goraczke i podejrzewali jakies zapalenie a w koncu byla to grypa...:szok:
no ale wszystko da sie przezyc....
Tez wylądowałam na fotelu gina bardzo szybko po porodzie(10 }czyli 4 po wyjściu ze szpitala.Macica mi się nie chciała obkurczać i oczyszczać.Draaamaaaat!Bolało jak cholera:angry::angry::angry:Więc teraz już bym zemdlała chyba ze strachu,taki mam uraz, przed wszelkimi zabiegami.

reklama
Ale mnie dzisiaj czacha dymi taka pogoda ,ze tylko spac sie chce a ja musialam isc po dzieci do przedszkola 30 minut w jedna strone i to w strasznej zlewie:crazy:

No właśnie też muszę to zrobić, bo nie pamiętam kiedy miałam poprzednią a chcę sobie policzyć jakie mam przerwy, teraz właśnie mam trzecią @, dostałam 11 lipca, już mi się kończy.

Kurcze ja jeszcze nie milam, a Wy chyba juz wszystkie tak:eek: moze cos ze mna nie tak:sick: kiedy powinnam juz dostac tak na pewno??? ok roku? bo juz sie martwie.....nie to zeby mi bylo teskno za nia ale jakos tak mi dziwnie jak wszystkie piszecie ze mialayscie i to juz nawet po 3:szok:

reklama
Nuśka, to jest sprawa indywidualna, zależy od tego jak dużo karmisz piersią. Ja też jeszcze nie mam i jestem cała heppy. Po poprzednim porodzie własciwie nie miałam żadnej przerwy, pomimo, że też karmiłam piersią ponad rok, ale też ją trochę dokarmiałam.Tak więc cieszmy sią z "wolności". Tym bardziej, ze dziecko ssące pierś też może odczuwać gorsze samopoczucie. Tak reagowała moja starsza pociecha.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry