Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mysia ja też się jeszcze nie broniłam, ale mi nie musi promotorka nic podpisywać. Ponieważ nie zarejestrowałam pracy do 31 sierpnia jestem skreślona z listy studentów. Przy rejestracji pracy muszę napisać prośbę do dziekana o reaktywacje i mogę się bronićA o przedłużenie sesji prosi się jeśli do 31 sierpnia nie ma się wszystkich egazminów zdanych. Nie wiem czy tak jest na wszystkich uczelniach
Moja promotorka odesłała mi dzisiaj pracę i wszystko jest ok :-)

i to promotorka wtedy pisze list do dziekana i do tego podpisuje podanie o to przedłużenie.....i wkurza mnie, ze jej nie będzie to końca września, gdy ja to muszę zrobić...a miała być!!!

będą kłopoty...

a moja praca dopiero w toku sprawdzania...

Mysia a co studiujesz (raczej kończysz studiować)? I gdzie?

po którym pewnie nic nie będę robić..wiec zastanawiam się nad drugimi studiami...a ja znowu jakies uczulenie dostałamobsypana jestem na rękach i twarz jakby mnie posiekały komary ale tyle ukończeń to nie możliwe a jak swędzi
Robert sie śmiał że mam różyczkę albo ospę
![]()
ojej Gosia, wspolczuje, a wiesz na co?
A Robert niech sie nie smieje, tylko Ci wapno przyniesie!!!!
nie wiem kiedyś też tak miałam myślałam że to komary mnie tak pogryzły bo tylko dłoniach i twarzy mnie obsypało a na dodatek rano tak mnie żołądek bolał że o mało co bym zwymiotowała i obaliła się bo zrobiło mi sie słabo i do tego dreszcze :-(szybko poszłam się położyć po godzinie mi przeszły wszystkie objawy
no ale uczulenie zostało i swędzi okropnie 
a ja znowu jakies uczulenie dostałamobsypana jestem na rękach i twarz jakby mnie posiekały komary ale tyle ukończeń to nie możliwe a jak swędzi
Robert sie śmiał że mam różyczkę albo ospę
![]()

> i nie jest to na calym ciele tylko miejscami dokladnie tak jak by cos porzarlo.....siostra ma to samo moja mama tez...dzisiaj ida do lekarza
ciekawe co to za dziadostwo.....