reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
Matylda to super :tak:

mnie ostatnio migrenowy ból głowy nawiedził i tak 4 dni :baffled: na szczęście dziś jest ok ;-):tak:

Matylda to super :tak:

mnie ostatnio migrenowy ból głowy nawiedził i tak 4 dni :baffled: na szczęście dziś jest ok ;-):tak:
O matko 4 dni:szok: mnie trzyma 1 dzień i wtedy umieram,na szczęście przechodzi po mocnej tabletce oczywiście jak wezmę ją zaraz po później nie pomaga i trzeba jechać na pogotowie po zastrzyk.Przed ciążą miałam migreny dość często,w ciąży kilka razy ataki i kilka razy po porodzie bo wtedy nie mogłam wziąć mocnej tabletki.teraz miewam zawsze w pierwszy dzień @ na szczęście w porę biorę tabletę.

Mnie na szczęście głowa boli dość rzadko, za to jestem ostatnio chronicznie zmęczona :baffled: Może mój organizm potrzebuje już wiosny :eek:
Łokieć mnie nadal boli, niezbyt mocno, ale stan zapalny nadal jest. Co za dziadostwo z tym zapaleniem stawów :angry: Cały czas łykam leki przecizapalne i przeciwbólowe. Dostałam skierowanie na rehablitację, ale termin mam na połowę marca :no: i to na jeden rodzaj rehabilitacji, bo na drugi nie ma w ogóle już zapisów pierwsze półrocze tego roku, a na drugie zapisy będą w maju.

Matyldo dobrze, że masz już te dolegliwości za sobą i możesz w pełni cieszyć się swoim błogosławionym stanem:rofl2:

Kasiad dużo zdrówka i lepszego samopoczucia:tak:

Ja to zmęczona jestem monotonią i tym, że siedzę non stop w domu, mimo że wychodzę na spacery itp. Byle do wiosny...;-)

Mdłości i bóle głowy powoli przechodzą do historii:tak::-D
Świat jest cudowny bez tych dolegliwości:-)
Prawda,że świat wtedy piekniejszy sie wydaje,he,he.
Ja to juz teraz zapominam czasem,że w ciąży jestem,zero dolegliwości.
Mnie na szczęście głowa boli dość rzadko, za to jestem ostatnio chronicznie zmęczona :baffled: Może mój organizm potrzebuje już wiosny :eek:
Łokieć mnie nadal boli, niezbyt mocno, ale stan zapalny nadal jest. Co za dziadostwo z tym zapaleniem stawów :angry: Cały czas łykam leki przecizapalne i przeciwbólowe. Dostałam skierowanie na rehablitację, ale termin mam na połowę marca :no: i to na jeden rodzaj rehabilitacji, bo na drugi nie ma w ogóle już zapisów pierwsze półrocze tego roku, a na drugie zapisy będą w maju.

Oj mi też brakuje słońca i przez to jakieś depresyjne nastroje mam.

Matylda fajnie,że juz Ci mdłości przeszły:tak:
Kasiad życzę szybkiego powrotu do zdrowia.niestety państwowa służba zdrowia ma to do siebie,że zmusza nas do wizyt prywatnych,jeśli chcemy być szybko "obsłużeni".wszędzie są straszne kolejki i jeszcze łaskę robią:wściekła/y:

MAtylda super, że juz sie tylko cieszyc możesz ciążą i ze dolegliwośic ustały:tak:

oj współczuje tych migrenowych bólów głowy wam dziewczyny:-(, mnie naszczęscie nie nawiedzają, raz tylko mialam taki bol, że aż zwymiotowałam

a faktycznie chyba juz wiosny by sie chciało, bo cos dłuugo taka zima trzyma u nas

reklama
Do góry