• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Wow, brawa dla Szymka swietnie operujacego nozem i widelcem.:-)
I dla liczacych Oli, Kubuli i Huberta. A przy okazji Milka tez liczy do 12 pozniej jest 18 i 19;-)
No i jeszcze raz brawo dla Huberta - liczenie po angielski, fiu fiu. Gratuluje.:tak::tak:

reklama
No ladnie noz widelec...liczenie po angielsku....Dziewczyny co Wy tym dziecia robicie ze takie spryciulki rosna;-):-D

U nas liczenie bez pomylek do 5 a pozniej to jest zaraz 8 i jakis misz masz wychodzi hihi....
za to nadal spiewa koledy:-D i udziela sie INteNSYWNIE podczas spiewania na mszy:sorry:
ogolnie to mala aktoreczka wymieszana z piosenkarka nam rosnie...hihi

policzy do 8... po angielsku!

Ala też potrafi liczyć do 12;)

U nas liczenie bez pomylek do 5 (...)
za to nadal spiewa koledy:-D i udziela sie INteNSYWNIE podczas spiewania na mszy:sorry:
Pięknie, jestem pod wrażeniem:tak::tak: Ogromne brawa
066cac30614678e0.gif

Victor od pobytu w Polsce bardzo się rozgadał, mówi już praktycznie wszystko:-p Ma tylko jeszcze problemy z r i ł, bo wymawia je jako l, ale mam nadzieję, że mu to minie później:sorry2: Tak czy inaczej jestem bardzo dumna, że się doczekałam, bo praktycznie przed 3 lata nie mówił prawie nic:tak: Jednak możliwość bycia z różnymi osobami wpływa dobrze na rozwój dziecka - to była trafna terapia;-)

Szymek też nie mółwi R tylko L
kura to kula
rura to lula
ale jak mu się zwraca uwagę to się stara powiedzieć inaczej no ale to jeszcze chyba nie jego moment.

Gratulujemy postępów :tak:.
Widzisz Ewcia i Victorek się rozkręcił.
Konrado coraz częściej używa pieknego rrrrr(dosyc mocno podkreslonego) ,ale jeszcze nie we wszystkich wyrazach.

reklama
Dziękuje w imieniu Vicka:tak: Mam nadzieję, że teraz rozkręci się na dobre i będzie mówił coraz ładniej - w końcu trening czyni mistrza;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry