• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Oliwka ma zdolności artystyczne:tak: Bardzo ładnie jej już idzie:-)

Emilka nawet życzenia już pisze:shocked2: SUPER:-D Zdolne mamy dziewczynki na forum:tak:

U nas i kolorowanie i gryzmolenie:-p A im bardziej się stara nie wychodzić za linie, tym bardziej się złości i zniechęca, więc nie naciskam, bo to najprawdopodobniej jeszcze nie ten moment;-) Zresztą może mieć "talent" po tacie do rysowania:-p

reklama
U nas i kolorowanie i gryzmolenie:-p A im bardziej się stara nie wychodzić za linie, tym bardziej się złości i zniechęca, więc nie naciskam, bo to najprawdopodobniej jeszcze nie ten moment;-) Zresztą może mieć "talent" po tacie do rysowania:-p

He,no u nas podobnie.Ogólnie Kuba uwielbia zabawy plastyczne(malowanie,ale tylko pisakami ifarbami,lepienie,klejenie,wycinanie),tylko jakos nie za dobrze mu wychodzi.kolorowac kredkami niecierpi.Cóż,pozostaje sie z tym pogodzic:-)

Kasiad super malunki Oli.

Zapomniałam Wam napisać, że chodzenie na nogach się opłaciło i wzmocniło nogi. Oli już bez problemu pedałuje na kołach 16tkach na swoim rowerze, nawet na naszych nierównych chodnikach.
No i nauczyła się mówić "r". Nie zawsze jeszcze pamięta, że umie i czasem z przyzwyczajenia mówi "l", ale z czase, pewnie wejdzie w nawyk.

Hubek ostatnio mnie zaskoczył jak narysował dla taty laurkę na imieniny, bo rysowanie nie jest jego ulubionym zajęciem aż tu nagle machnął takiego ludzika - pierwszy ludzik w jego zyciu:-)
nie wiem czy dobrze widać:sorry2:

Załączniki

• IMG_0988.jpg
    IMG_0988.jpg
    9,4 KB · Wyświetleń: 71
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry