• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
Brawo dla Oliwki!!!!!! A Staś jeszcze się nie przewraca z plecków na brzuszek:sick: Z brzuszka na plecy umie, ale rzadko to robi:sick: Zaczynam się martwić....

Patch nie martw się, Milenka też tylko czasem przekręci się z brzuszka na plecki, odwrotnie jeszcze nigdy jej się nie udało. Mają jeszcze na to czas.. nie wszystkie dzieci rozwijają się w zawrotnym tempie, są takie które potrzebują troszkę więcej czasu i widzę że moja Milenka też do takich należy :tak:

Patch, nie musisz się martwić, bo lutowe dzieciaczki maja jeszcze trochę czasu na opanowanie tej umiejętności. Niektóre załapały wcześniej a inne załapią później.
Oli rwie się do siadania, ale z brzuszka na plecki nie chce się obracać :no:

Kuba też nie przekręca sie z brzuszka na plecy,a odwrotnie tak.Dziś byłam w szoku,bo tak ładnie pełzał,że z maty wylądował na dywanie i dopełzał do swojego koszyka z zabawkami i namiętnie zaczoł wszystko z niego wyrzucaćNo i w końcu spacerki nie są udreką,jedzie zadowolony i rozgląda się na boki,podnosi główkę,wystawia nogi.Zrobił się ten mój Bobas niezwykle ciekawski.

Moja Jenni oczywiscie w tyle, przekrecac sie niechce tylko do siadania sie rwie i nogami kopac to uwielbia najbardziej ze sobie siniakow nienabija to tez sie dziwie:-)

PAtch Lailusia tez sie nie przekreca, kiedys sie przekrecala czasem z brzuszka na plecy, teraz jej sie nie chce, jakis czas temu pisalam ze sie jej udalo po raz pierwszy z pleckow na brzuszek, ale byl to jednorazowy wyczyn....:confused2:
musimy byc cierpliwe....moja Lailunia tez nalezy do dzieciakow ktore wolno sie ucza (pamietacie co bylo z pierwszym usmiechem...).
podobno niektore dzieci wlasnie takie wolne sa a potem za jednym razem przewracaja sie, siedza, raczkuja, wstaja...:happy2:.nie no troche przesadzila.... ale badzmy dobrej mysli!!!:-)

reklama
No widzicie.. z tego wynika że każde dzieciątko to mały indywidualista i nie można ich wszystkich wpisać w jakiś schemat, że w tym miesiącu ma robić to, a w następnym siamto :-p;-) One i tak zrobią jak będą chciały :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry