• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
No,no Julka,świetnie.

A my dziś bylismy na urodzinach,no i Kuba najpierw upodobał sobie akwarium(pół godziny obserwował rybki),a potem głośnym okrzykiem zaczepiał psa (duży,piękny Golden Retriver).A sunia aż się trzęsła z radości na Jego widok i kładła się przy nim.:-D:-):tak:.

jestem pod wrazeniem co wasze dzieciaczki juz umia:szok: wiekszosc juz ladnie siedzi a Juleczka lada dzien ruszy do przodu:tak: a moja mala weroniczka jak ja sadzamy to sie buja do przodu do tylu i na boki zupelnie jej siedzenie jeszcze nie wychodzi a chyba juz powinno co:szok:

Brawo Julcia!!!!!!!!!!!! No no!!!!!!!

MAdzia24 mysle ze nie powinnas sie przejmowyc. U nas to samo, Lailusi ani w glowie siadanie, cialko jeszcze za slabe...ale kazde dziecko sie inaczej rozwija i nie mozna mowic ze juz powinno siadac....jedno tak..drugie jeszcze nie...wszystko przed nami!!!;-):tak:

heh dzieki:-)
co do tego siedzenia to Julcia sama potrafi siedziec tylko chwilke....tez sie chwieje na boki i bammmm:-p:-D zreszta staram sie jej duzo tak nie sadzac.....teraz czesciej jest na rzuszku i cwiczy obroty....z brzuszka na plecy i na odwrot:happy2:

Oli zaczęła dziś się podciągać sama na szczebelkach łóżeczka do stawania :szok: Narazie udaje jej się podciągnąć do połowy, nie umie całkowicie wyprostować nóg.
Na dodatek skumała jak wyciągac sobie ten ruchomy szczebelek z łóżeczka i teraz się boję, że nie zauważę tego i mi wypadnie przez tą dziurę :wściekła/y:
Susu, chyba miałaś rację, że to marudzenie ostatnimi czasy to pewnie skok rozwojowy :tak:

reklama
OLi zadziwia Ciebie i nas kazdego dnia!!!!!!!!! Super! ale ze z tym szczebelkiem tak szybko skumla.....szok!!!!

sluchaj mnie sluchaj Kasiad...ja na skokach sie znam...;-) czekam na posobny u LAili bo na razie marudzenie i zle spanie sie utrzymuje....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry