• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Więc Kuba też ma chyba skok rozwoowy.Ciekawe,czym mnie zadziwi.Może w końcu zacznie pełzać do przodu:-D:-D:-DBo na razie,to tylko do tyłu(no czasem przez przypadek mu sie uda naprzód).
Dziś Kubulek natretnie włanczał wszelkie grające zabawki.Przez moment grały trzy(telefon,grające kluczyki i sloneczko)Taki nam urządził koncert.:cool2::surprised:

reklama
jestem pod wrazeniem co wasze dzieciaczki juz umia:szok: wiekszosc juz ladnie siedzi a Juleczka lada dzien ruszy do przodu:tak: a moja mala weroniczka jak ja sadzamy to sie buja do przodu do tylu i na boki zupelnie jej siedzenie jeszcze nie wychodzi a chyba juz powinno co:szok:

Wcale nie powinno tylko może siadać :blink:, jak bedzie miała ochotę to sobie usiądzie :-D. A zrobi to napewno w najmniej oczekiwanym momencie.
Moja Lenka też jeszcze nie ma zamiaru siadać, za to dzisiaj dwa razy przewróciła się z brzucha na plecy ale narazie to raczej przypadek niż swiadoma przewrotka :-):-D

jestem pod wrazeniem co wasze dzieciaczki juz umia:szok: wiekszosc juz ladnie siedzi a Juleczka lada dzien ruszy do przodu:tak: a moja mala weroniczka jak ja sadzamy to sie buja do przodu do tylu i na boki zupelnie jej siedzenie jeszcze nie wychodzi a chyba juz powinno co:szok:

madzia24 siedzące Lutowe dzieci to na razie mniejszość, nie większość :tak:
Prawidłowo rozwijające się dzieci zaczynają siadać zazwyczaj dopiero PO ÓSMYM MIESIĄCU, pomiędzy 8 a 10, a nie do ósmego miesiąca :no: Oglądałam ostatnio o tym program w tv, zresztą w necie też można takie same dane znaleźć, więc na razie nie ma co panikować ;-)

moja lenka tez jeszcze nie siedzi a jak ja sadzamy to buja sie we wszystkie mozliwe strony jakby byla na rauszu :) natomiast obraca sie w empie ekspresowym z plecow na brzuch i odwrotnie i zaleczla pełzac.

ale ze z tym szczebelkiem tak szybko skumla.....szok!!!!/quote]
Oj chyba ktoś nie pomyślał przy konstruowaniu tych wyjmowanych dwóch szczebelków. Za łatwo można je wyciągnąć, wystarczy pociągnąć w dół i już wychodzi. Oli jak się próbuje dżwigać na nogach to chwyta za te szczebelki i jak pocignie na dół to szczebelek wypada. Ta sprężyna wg mnie powinna być umieszczona na górze a nie na dole, przecież wiadomo, ze dzieci uwieszają się na szczebelkach :wściekła/y:
Jak wyciągnęła szczebelek to go wciągnęła sobie do łóżka i wymachiwała nim sobie, aż się uśmiałam jak to zobaczyłam (dopóki nie zdałam sobie sprawy, że dziurą po szczeblu może zwyczajnie wypaść.

kasiu z tego co zauwazyłam to łózeczko macie przy jakiejs scianie czy szafie?
jak sie obawiasz, ze moze łatwo wyjsc to przestaw łózeczko odwrotnie,
tymi otwieranymi szczebelkami do sciany;-)

Już o tym myślałam Agusia. Niestety w tym cały problem, że szuflady nie można przestawić na drugą stronę łóżeczka, a z tej szuflady codziennie korzystam.

Kasiad, a może po prostu zwiąż mocno te wyjmowane szczebelki z sąsiednimi, albo wręcz sklej taśmą klejącą? Wyglądać to będzie nieciekawie, ale Oli będzie bezpieczna. Widziałam takie coś u znajomych, u nich działało

reklama
dziewczęta,może mi nie uwierzycie ale Ala wczoraj powiedziała głośno i wyraźnie:MAMA!!! i to kilka razy.na całe szczęście było to przy moim mężu i rodzicach,bo pewnie by mi nie uwierzyli...jestem cała dumna!!!;)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry