• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Oj chyba ktoś nie pomyślał przy konstruowaniu tych wyjmowanych dwóch szczebelków.
Ta sprężyna wg mnie powinna być umieszczona na górze a nie na dole, przecież wiadomo, ze dzieci uwieszają się na szczebelkach :wściekła/y: .
Dziwne :baffled:ja mam w lozeczku wlasnie sprezyny u gory.....chyba juz ktos na to wpadl......tez sie martwilam z tym ze mala pozniej bedzie je wyciagac.....a i szuflade mam takze obrocenie lozeczka nie przejdzi:no:

reklama
Kasiad a moze przekrecic ta strone ze szczebelkami <brzeg> o 180 stopni......trzeba by bylo rozkrecic niestety prawie cale:rofl2::-p ale by bylo tak ok......mamy pewnie to samo tylko ze inaczej zlozylismy:-D:rofl2:

Kasiad a moze przekrecic ta strone ze szczebelkami <brzeg> o 180 stopni......trzeba by bylo rozkrecic niestety prawie cale:rofl2::-p ale by bylo tak ok......mamy pewnie to samo tylko ze inaczej zlozylismy:-D:rofl2:
To może być pomysł :tak: Już widzę szczęśliwą minę mojego małżonka :sorry2: Narazie Oli zapomniała o tych szczebelkach, może sobie nie przpomni...

Kurcze, a Stach dziś jak mu się tylko poda dłonie i nimi nie rusza, to podnosi się całkiem do wstawania. Raczkować nie potrafi, ale wystarczy, że czegoś się złapie i już nogi prostuje i do stania... Serio w ogóle Go nie podnosimy.Ja nie wiem On jakiś dziwny, zamiast dźwigać tyłek do raczkowania, to On na nogi...

Patch, Oli co prawda staje w pozycji do raczkowania ale nie raczkuje, a też tak samo staje- jak się poda jej ręce, to staje całkowicie, a jak się trzyma szczebelków łóżeczka to wstaje do połowy (i wkurza się, że nie umie do końca). A więc to pewnie normalny etap u dzieci, że najpierw mogą się dżwigać do stania a potem raczkować. Zresztą niektóre dzieci w ogóle pomijają etap raczkowania :tak:

Moja chudzina tez chce stawac,ale nie daje mu.Jacek go nieraz stawia w czasie wyglupow.Konrad cieszy sie wtedy bardzo.Moj starszy synek zaczal tak stawac w wieku 4 iesiecy:szok:(nie siadal tylko wstawal).Potem jak juz umial stac,to zaczal sam siedziec(6 miesiecy) i zaraz raczkowac.Juz widze,ze kondzio wolniej rozwija sie fizycznie:tak:.

Wiki siedzi już bardzo dobrze, ale ona podobnie jak Oliwia Kasid zaczęła siadać miesiąc temu. Na macie juz własciwie nie leży, bo po sekundzie przewraca się na brzuch i pełza do tyłu, najlepiej jej to wychodzi na parkiecie, bo sie nie musi namęczyć;-)Gdybym jej pozwoliła pewnie przemierzyłaby cały pokój. Niezły odkurzacz:-)co do stawania to podobnie jak Kondzio i Oliwia jest nim zafascynowana, cieszy się jak jej na nie pozwalamy, ale myslę, ze na to ma jeszcze czas, więc nie przesadzamy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry