• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Ja jakoś sobie nie przypominam, żeby moje starszaki tak stękały jak nabywały nowe umiejętności. Damian był bardzo rozwinięty fizycznie, szybko siadał, wstawał i chodził i nie jęczał jak próbował coś tam nowego osiągnąć, pomimo, ze był ogólnie ryczącym dzieckiem, to w takich sytuacjach nie płakał. Tak długo próbował aż mu się udało. A ta miągwa się denerwuje odrazu.

reklama
Najpierw stęka, potem wydaje okrzyki złości, a jak nie ma żadnej reakcji to zaczyna płakać, ale tak ze złością, jakby ją wkurzało, że nie może czegoś osiągnąć.

Jeszcze niedawno też sobie nie wyobrażałam ;-) Dziś bardzo mieszał jej się ten uśmiech ze złością. Mam nadzieję, ze to przejsciowe i minie :sorry2:

na pewno minie KASIAD!:tak:
ja tez sie pocieszam i ciesze sie ze tak JAk i Oliwka LAila tez sie usmiecha troche pomiedzy tym stekaniem i plakaniem bo jakby tego nie robila to ja bym chyba razem z nia plakala.....:szok::nerd:

Jeszcze niedawno też sobie nie wyobrażałam ;-) Dziś bardzo mieszał jej się ten uśmiech ze złością. Mam nadzieję, ze to przejsciowe i minie :sorry2:
Minie.Kuba na początku jak go kładłam na brzuszku,a nie mógł się przewrócić na plecki,to tak strasznie sie złoscił i płakał co chwilke.Teraz jak próbował pełzac,a mu nie wychodziło,to się często poddawał i leżał na boczku.Odkąd nauczył się przemieszczać do przodu,to juz nie steka,ale z rezolutną minka próbuje chwycic,co mu się akurat spodoba.:-)Tak długo próbuje,az mu sie uda.:-D

Nasz bąbel ostatnio zawsze chce iść do tego na rączki,kto siedzi przy komputerze(cwaniak jeden).Przypełzał do męża(który cos robił na kompie) i ciągnoł go za skarpetę(więc wziol Kubulke na rączki),a jak ten przesiadł sie z nim dalej na fotel,to Kuba w płacz.Połozył mąż Bąbla na podłogę,a ten zobaczył mnie przy kompie i w mig był przy mnie.No i go wziełam.Z jaką radościa walil w klawiaturę,jak radośnie obśliniał myszkę.....:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry