• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
Oli też uwielbia pilota od telewizora, ale chłopaki to chyba mają w genach zainteresowanie takim sprzętem :-D Ostatnio czytałam artykuł zatroskanego ojca, który martwił się, że jego 1,5 roczny syn nie bawi się żadnymi zabawkami, tylko cały dzień manipuluje im w sprzęcie RTV i AGD.

Oli też uwielbia pilota od telewizora, ale chłopaki to chyba mają w genach zainteresowanie takim sprzętem :-D Ostatnio czytałam artykuł zatroskanego ojca, który martwił się, że jego 1,5 roczny syn nie bawi się żadnymi zabawkami, tylko cały dzień manipuluje im w sprzęcie RTV i AGD.

No to tatuś ma problem....może jakby była dziewczynka to chociaż obiad by ugotowała :-D:-D:-D A tak to boi sie straty posady w domu !!
A mój brat jak był mały (tak właśnie od 1,5roczku) to uwielbiał "bawić się" swoimi zabawkami....w bardzo jednoznaczny sposób - KAŻDĄ nową musiał najpierw rozłożyć na części pierwsze, KAŻDĄ!!! a jak sie później nie dało złożyć to trudno :-D:-D:-D mówił "psiuło sie", a tata albo mama "tak samo się popsuło?" a on zawsze "siało, siało"

Moją Milkę też strasznie ciągnie do pilota no i do komórki. Kiedy telefon dzwoni Milena od razu sie cieszy, a jak akurat marudzi - to przestaje i sie uśmiecha, hihi.

a ostatnio Milena upodobała sobie wkladanie duzego palca od stopy do buzi.super wyglada taka osliniona stópka.

Tosia już załapała o co chodzi w siedzeniu:-)Coraz lepiej łapie równowagę. Najlepiej jej to wychodzi w wózku:tak:Teraz już moge zapomnieć o spaniu na spacerkach, bo ważniejsze jest teraz obserwowanie świata z pozycji siedzącej:-D

Kubuś też coraz pewniej siedzi w wózku,ale jak widzę,że zmęczony,to wózek ustawiam w pozycji półleżącej i wtedy mały zasypia.No i rozkładam go na płasko.:-D

Mój Bąbel tak pełza po pokoju,że muszę miec teraz oczy dookoła głowy,co chwilę wyciągam go z różnych miejsc,a to spod fotela,a to ciągnie za leżaczek.:tak:Co to będzie jak zacznie raczkować.:szok:;-):-)
O, właśnie otwiera szuflady w szafce pod telewizor!:-D

Milenka juz tez coraz śmielej pełza. od dwóch dni zauważyłam ze Milka bedac w łózeczku, kiedy juz przewróci sie na brzuch, to wtedy zaczyna gryżć szczebelki. :-D:-D:-D:-D i nie da sie od nich oderwac, a cieszy sie przy tym.:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry