• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Oli dziś sama usiadła. Niestety nie wiemy jak to zrobiła, bo jak ostatni raz na nią spojrzałam to stała na czworakach na podłodze, a jak spojrzałam znowu, to już siedziała. Więcej razy nie próbowała narazie.

reklama
No na czworakach staje już dawno, ale nie rusza jeszcze do przodu, tzn próbuje, ale jak ruszy do przodu jedną rękę odrazu leci na buzię lub nogi jej się rozjeżdżają :-D

Kuba polubił zabawę w"a kuku".Nakładałam na niego chustke i zdejmowałam mówiąc a kuku.Teraz sam leży na podłodze,zakłada na głowę chustkę,ściąga gwałtownie i sam z siebie się śmieje na cały głos.:-DI tak kilkanaście razy pod rząd.:tak:

A moje dziecko w ciągu ostatnich dni 2 razy samo usnęło na noc:szok::tak: Zjadł, odwrócił się od cycusia, fiknął na brzuszek, wykonał serię przedziwnych ćwiczeń gimnastycznych (cały leżał, tylko dość wysoko unosił jedno bioderko i odsuwał nóżkę, przewędrował w ten sposób przez pół łóżka) i po prostu usnął:tak::tak::tak: Oby tak dalej:-)

za to Szymek zdecydowanie mówi mama jak mu źle lub coś chce. najpier myslałam że to takie guganie ale teraz okazało sieże robi to świadomie bo wie że zaraz będę koło niego.:tak:

Czy Wasze dzieci reagują już na swoje imię? Bo ja jestem przekonana, ze moja reaguje, ilekroć ja po imieniu zawołam to sie oglada na mnie, a jak wołam cokolwiek innego to często mnie olewa :happy2:

reklama
Ach, no i mogę się juz pochwalić że moja Milenka też już się turla we wszystkie strony i popiskuje przy tym z radości! :-)
Wogóle bardzo radosne dziecko się z niej zrobiło, bez przerwy się uśmiecha i śmieje do wszystkich wkoło, im jest starsza tym się robi bardziej kochana!!! :-):-D:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry