Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ol całkiem mozliwe że sfałszowała tę metrykę, bo Oli właśnie dziś zaczęła raczkowaćA nie ma jeszcze 7 miesięcy :-)
Narazie wychodzi jej to nieporadnie i wolniutko, na drżących rękach i nogach, ale przeszła na czworakach swoje pierwsze pół metra i padła ze zmęczenia i teraz spi![]()
I też juz przeszła swój pierwszy metr, uwieczniłam samą końcówkę jak zaliczyła glebę hehe
W ciągu tego jednego tygodnia bardzo posunęła się do przodu z rozwojem fizycznym 
Gratulujemy Oliwce i Milence!
A Antosiu nawet jeszcze nie siedzi :-(

Zwłaszcza to podnoszenie się do stania jest imponujące 
Milena też w ciągu tygodnia niemal zaczęła się czołgać do przodu, turlać i raczkować (a raczej jest na etapie nauki). A jeszcze niedawno bałam się, że jest do tyłu z rozwojem jak czytałam że inne dzieciaczki turlaja się od dawna
Fotki z dzisiejszego raczkowania, takie jakie udało mi się zrobić moim aparatem który ma jednak spore opóźnienie bo długo łapie ostrość, wrzuciłam do galerii na stronie Milenki