Kasiad
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
u Oliwki zupełnie tak samokażdy ruch do przodu na razie wyglada tak, że na przemian raczkuje i czołga się![]()
Dziś Oli się skupia na samodzielnym siadaniu.Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
u Oliwki zupełnie tak samokażdy ruch do przodu na razie wyglada tak, że na przemian raczkuje i czołga się![]()
Dziś Oli się skupia na samodzielnym siadaniu.Ol całkiem mozliwe że sfałszowała tę metrykę, bo Oli właśnie dziś zaczęła raczkowaćA nie ma jeszcze 7 miesięcy :-)
Kasiad moja Milenka też właśnie dzisiaj zaczęła raczkować!!!
Sara robi kosi kosi i przybija piatke ale pap jej nie wychodziCzy Wasze maluchy potrafią zrobić "papa" lub 'kosi-kosi"? Czytałam, że 6 miesięczne niemowlę zaczyna już takie rzeczy naśladować, ale Oli nie za bardzo wychodzi. Czasem macha ręką jak mówimy "papa" ale robi to bardzo rzadko, więc myślę, ze to jest jeszcze przypadkowe machanie a nie świadome.

u mnie też idzie rak nieborak to najlepsza zabawa na rozśmieszanie![]()