reklama

Mamuśki wracają do pracy

reklama
Pewnie tak...:/ w sumie to nie maja wyjscia, musza sie zorganizowac.....tylko ze u mnie z tym zawsze ciezko bylo:)))
U mnie to by ciężko było:-D,taki jestem roztrzepaniec.Ale jak mus,to mus.Nie ma wyjścia i już.:tak:Mam kumpelę,strasznie roztrzepaną i chaotyczną,a ma teraz dwójkę dzieci i wzór normalnie.Pracuje,wychowuje dzieci,dba o dom i chodzi na aerobik:tak:Nie mogę sie nadziwić.A no i jeszcze ma czas na kawke ze mną w weekendy.

Wiecie podziwiam Was jak pracujecie i jeszcze ze wszystkim sobie dajecie radę, ja pracowałam po macierzyńskim, około 3 miesiecy, a później nie przedłużyli mi umowy i jestem w domu, ale wybieram się do pracy. Nie chcę tyle byc poza zawodem, narazie jestem w trakcie rozmów o prace w klubie fitness i jak dobrze pójdzie to od marca tam popracuję( to nie bezposrednio mój zawód, ale jestem po kursach a i odrobinke zawodu tam tez odnajdę:):):-) zobaczymy jak sobie poradze ze wszystkim, jestem dobrej mysli:tak:
Pozdrawiam wszystkie mamusie pracujące!!!!!!!!!!!

Wiecie podziwiam Was jak pracujecie i jeszcze ze wszystkim sobie dajecie radę, ja pracowałam po macierzyńskim, około 3 miesiecy, a później nie przedłużyli mi umowy i jestem w domu, ale wybieram się do pracy. Nie chcę tyle byc poza zawodem, narazie jestem w trakcie rozmów o prace w klubie fitness i jak dobrze pójdzie to od marca tam popracuję( to nie bezposrednio mój zawód, ale jestem po kursach a i odrobinke zawodu tam tez odnajdę:):):-) zobaczymy jak sobie poradze ze wszystkim, jestem dobrej mysli:tak:
Pozdrawiam wszystkie mamusie pracujące!!!!!!!!!!!

Damy radę :tak: Stanki, nie ma wyjścia :-D

Ej Laseczki....mam pytanie dotyczace karmienia piersia i wychodzenia wczesniej z pracy.....
Nie karmie od dzisiaj Julki z cycusia ale w firmie tego nie wiedza:laugh2:jak wroce to moge sobie zalatwic powrot do domu godzine wczesniej tak??? Pokarm bede miala jescze takze zalatiwe sobie wrazie cozaswiatczenie o tym....
Czy ktoras pracujaca mamusia z tego korzysta???
I czy firma moze mi np. odmowic??

Nuśka, jak nie wiedzą a zaświadcznie będzie to korzytaj póki możesz. Zaświadczenie jest więc mają dokument, nie słyszałam żeby jakaś firma odmówiła :no: ja wychodzę wcześniej o godzinkę, i wiem że mój szef jest z tego niezadowolony ale trudno taki kodeks :-)

Zasadniczo firmie nie wolno odmówić.
A jeśli chcesz Nuśka korzystać z wcześniejszych wyjść, to nie wygadaj się koleżankom w pracy, że nie karmisz, bo znam przypadek jak jedna taka "usłużna" doniosła szefowi. Ale była w firmie awantura :szok::baffled:

Zasadniczo firmie nie wolno odmówić.
A jeśli chcesz Nuśka korzystać z wcześniejszych wyjść, to nie wygadaj się koleżankom w pracy, że nie karmisz, bo znam przypadek jak jedna taka "usłużna" doniosła szefowi. Ale była w firmie awantura :szok::baffled:
Awantura była, że było lewe zaświadczenie czy, że doniosła?

reklama
Awantura była, że wychodzi godzinę wcześniej, a nie powinna i inne muszą za nią robić. Zaświadczenia nie miała lewego, po prostu krótko po uzyskaniu go zrezygnowała z karmienia, a jeszcze prawie rok wcześniej wychodziła.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry