agnes_m
Fanka BB :)
Alicjo wiem, że Ci ciężko.Ta niepewności i strach o tą malutką kruszynkę. Ale w Katowicach mają dobry sprzęt i napewno pomogą twojej córeczce. Zobaczyłam że jesteś z Ornontowic, ja mieszkam niedaleko
. Jak tylko twoja córeczka wyzdrowieje umówimy się na jakiś spacerek z naszymi pociechami
Trzymaj się i bądź silna.
. Jak tylko twoja córeczka wyzdrowieje umówimy się na jakiś spacerek z naszymi pociechami
Trzymaj się i bądź silna.
, malutka będzie miała kontrole co miesiąc. Pani kardiolog mówi że u takich małych dzieci serce jest jeszcze tak elastyczne że za miesiąc może nawet nie być śladu że ma krzywą zastawkę więc super oby tak dalej. Martynka wraca na Jastrzębie tam gdzie była co mnie bardzo cieszy bo ja się już też tam zadomowiłam
tlenu ma z dnia na dzień mniej dzisiaj jest 23 więc może za parę dni się uda. Chciałabym bardzo już szykować wszytko na przyjście małej do domu ale boję się,:-( wydaje mi się że jak już zacznę wszytko prać, prasować, ustawiać to mogę usłyszeć coś strasznego. Wszyscy mówią że mam nie zapeszać i nic nie robić jeszcze ale ja tak bardzo bym już chciała, boję się sama nie wiem. Pozdrawiam