E
etna36
Gość
Rossman ma![]()
Etna albo zwykly auchan, tesco itp tez.
dzieki
bo jak bylam ostatnio w hurtowni dla dzieci to bylo wszystko oprocz hiipa, a chcialam kupic te warzywka z ziemniakami
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rossman ma![]()
Etna albo zwykly auchan, tesco itp tez.
ja mam maszyne do chleba i w niej pieke robie pizze itp itd a czy wyjdzie z przepisu z maszyny w normalnym piekarniku ... nie wiemDziewczyny, to nie pewnie nie na tym wątku powinnam ale pociągne temat: jak robicie własny chlebuś? co trzeba mieć? Ja mam program w piekarniku na chleb ale nie wiem od czego zacząć...
ja mam maszyne do chleba i w niej pieke robie pizze itp itd a czy wyjdzie z przepisu z maszyny w normalnym piekarniku ... nie wiem
no wlasnie ....ja tez mam maszyne.. pewnie by wyszedł, ale nie wiem, jak trzeba miesic, bo to maszyna wymysla kiedy miesic, kiedu i ile podgrzewac zeby urosło dobrze..
Dziewczyny, to nie pewnie nie na tym wątku powinnam ale pociągne temat: jak robicie własny chlebuś? co trzeba mieć? Ja mam program w piekarniku na chleb ale nie wiem od czego zacząć...
). Zaserwowalam jemu 1/3 sloiczka brokolow(Garniera)+1/3 sloiczka Dyni+ziemniaczki(hippa, ostatni je wcinal z apetytem). Wyliczylam, ze bylo tego pewnie z 80g, zjadl na oko ok 50-60g, czyli calkiem ziezle. Otwieral dziobek
. Jak wszystko w dzisiejszym swiecie Dziunka :/Passi a ten chleb w torebce bez konserwantow?