reklama

Mleko, papki i kanapki :)

reklama
Madziek czy tobie sie cos nie pomylilo z ta wagą 3450 ? :-)
Tyle to chyba po porodzie dzieci ważą a niektore kilka tygodni po porodzie.
Może mialas na mysli 4450 albo 5450 ? :-)

AAA teraz doczytałam, że Patryk urodził sie z waga 2600, więc mozliwe, że waży narazie 3450.

Nie pomyliłam się:tak: on jest kruszynka drobniutka, jak idę z nim do lekarza czy gdzieś to wszystkim się podoba, bo wygląda jak nie jeden noworodek, a ma już dwa miesiące, ale za to długi jest:tak:, ale od ostatniego mierzenia kalta urosła mu o 1 cm:tak: teraz ma w klacie 33 cm, a główkę ma nadal 34 cm tak jak po urodzeniu, wzrost na pewno też ma większy, bo ciuszki 56 są na styk.

Nic sie nie stanie pewnie ale lepiej tak nie robic;-)

Czegos tu nie rozumie. Zgadzasz sie ze nie wolno przechowywac dluzej niz 2h a zostawiasz pokarm do nastepnego karmienia :confused:

Napisalam wczesniej, że mój Mateusz je co 2 - 2,5 godziny, więc dlatego zdarza się, że z poprzedniego karmienia zostanie mi trochę zrobionego mleka i wtedy do niego dorabiam resztę. Tym sposobem takie jedzenie nie stoi dłuzej niz 2 godziny

no nie wiadomo - niektóe mamy się spotkają, mają więc możliwość "porachunków" :-D:-D

przynajmnie wiadomo że do rękoczynów nie dojdzie...:-p:-D A to już duże "udogodnienie":sorry2::-D

HAHA az oplułam monitor :-)

Nie pomyliłam się:tak: on jest kruszynka drobniutka, jak idę z nim do lekarza czy gdzieś to wszystkim się podoba, bo wygląda jak nie jeden noworodek, a ma już dwa miesiące, ale za to długi jest:tak:, ale od ostatniego mierzenia kalta urosła mu o 1 cm:tak: teraz ma w klacie 33 cm, a główkę ma nadal 34 cm tak jak po urodzeniu, wzrost na pewno też ma większy, bo ciuszki 56 są na styk.

Rozumiem kochana, nie pamietalam, ze on się urodził malutki.

reklama
Napisalam wczesniej, że mój Mateusz je co 2 - 2,5 godziny, więc dlatego zdarza się, że z poprzedniego karmienia zostanie mi trochę zrobionego mleka i wtedy do niego dorabiam resztę. Tym sposobem takie jedzenie nie stoi dłuzej niz 2 godziny
Jeżeli np zrobiłas butle o 10:00 a o 10:20 skończyłaś karmic i mijają 2godz to mamy 12:20 co daje wiecej niz 2godz od przygotowania butli...

HAHA az oplułam monitor :-)
Na urodziny dostaniesz od nas wycieraczki do monitora :tak::-p
A może wczesniej? Na dzien matki.. :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry