mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
W jedności siła - razem będziemy nietykalne HA!Ja póki co jestem bezpieczna. Ale w lutym na Sląsk zawita Mary
. Czyli dla niej muszę być miła póki co
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W jedności siła - razem będziemy nietykalne HA!Ja póki co jestem bezpieczna. Ale w lutym na Sląsk zawita Mary
. Czyli dla niej muszę być miła póki co
![]()

Na urodziny dostaniesz od nas wycieraczki do monitora
A może wczesniej? Na dzien matki.. :-)
a jescze wcześniej dzień zakochanych
okazji bez liku..
Że co?wcze sniej jesczze jest dzie ń kobieta jescze wcześniej dzień zakochanych
okazji bez liku..
mary - widzę, że chcesz zapunktować też u Olicy :-) niezła strategia![]()

no jak to? a zaproponowanie prezentu na urodziny to nic?Że co?
Dlaczego u Olicy?![]()
o:Na urodziny dostaniesz od nas wycieraczki do monitora
A może wczesniej? Na dzien matki.. :-)
Aaaaa tak, oczywiście... zaćmiło mnie :-)no jak to? a zaproponowanie prezentu na urodziny to nic?o:
No ba! Ale kto pierwszy ten lepszyHeheh a kto by sie nie chciał podlizać OLICY - w końcu to nasza forumowa guru od ZUS'u a to cenna znajomość:-);-)
;-)
mam im dawać tyle mleka, ile chcą, one same najlepiej wiedzą ile im potrzeba
lekarka powiedziała, że czas najwyższy, żeby zaczęły jeść mniej, bo za szybko przybierają na wadze (ponad kilogram miesięcznie)
już druga lekarka ochrzaniła mnie, że przekarmiam dzieci i mam przestać, bo przestaną się prawidłowo rozwijać. To samo usłyszałam od pediatry przy okazji usg bioderek.
Tym samym pobiły swój rekord o 1,5 godziny.chodzi o to że wtedy się bakterie namnażają w mleku bo przenoszą się ze śliny bo przecież mleko ma wtedy kontakt ze śliną i wszędzie pisze że takie mleko powinno się wylać.A to nie doczytałam....
Ale chyba nie wolno ze wzgledu na zaburzanie rytmu jedzenia a nie ze mleko jest niezdatne... Co za róznica czy mowa o przygotowanym wczesniej mleku ktore było napoczęte lub nie?Termin przydatności ma ten sam - 2godz od przygotowania
Co do dziurek w smoczkach: musiałam przerobić, bo z jednych nie chciało lecieć, a z drugich leciało za dużo i maluchy się dławiły. Nie znalazłam nic "pomiędzy". Może i nie powinno się tego robić, ale z drugiej strony jakoś dawniej nie produkowali smoczków z dziurkami, trzeba było sobie je wypalić igłą... I jakoś wszyscy żyjemy ;-)
Zresztą nie ważne - nie rozpętujmy kolejnej dyskusji :-)