Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co w ogóle mówi Wasz pediatra na temat jedzenia Malwinki? Mówi coś, że za mało je, albo za mało przybiera na wadze?Wiesz co mam wage łazienkową elektroniczną i robię tak jak mówisz, ale zawsze jak jesteśmy u pediatry to okazuje się, że mała waży mniej niz sądziłam.
Waga niestety pokazuje tylko jedno miejsce po przecinku.
ja karmie cycem i mała przybiera ponad 1,5 kg miesięcznie i lekarka mi mówiła że za dużo i że musze ją czasem oszukiwać wodą, więc to chyba nie tylko się tyczy dzieci na modyfikowanymDziewczyny, wytłumaczcie mi coś! Jak karmi się cycem i dziecko rośnie jak szalone to jest ok: pokarm wspaniały, dziecko cudo itd... A jak się karmi modyfikowanym to to jest przekarmianie, tuczenie itp...![]()
Aaaaa widzisz, to inaczej niż u mnie w poradnija karmie cycem i mała przybiera ponad 1,5 kg miesięcznie i lekarka mi mówiła że za dużo i że musze ją czasem oszukiwać wodą, więc to chyba nie tylko się tyczy dzieci na modyfikowanym
. Bo jak mój Kubolek był na cycu i przybrał jak szalony to się zachwycała połozna i pediatra że dobrze i super i w ogóle

widać co pediatra to opinia. Mi powiedziała że ona się duża urodziła ale nie powinna tak często jeść. Wtedy jadła co 1,5 godziny. Teraz je co 2 lub 2,5.Aaaaa widzisz, to inaczej niż u mnie w poradni. Bo jak mój Kubolek był na cycu i przybrał jak szalony to się zachwycała połozna i pediatra że dobrze i super i w ogóle
![]()
To daj znać jak będziecie po wizycie. Ciekawa jestem, co powie Ci pediatra.Odliczam ciuszki i pampersa na oko :-)
Bura w srodę idziemy na szczepienie to zobaczymy co pediatra powie.
05.01 wazyla 4580 a zobzczymy co wyjdzie 27.01 (niespełna miesiac czasu)