reklama

Nasze dzieci rozrabiaki

reklama
Oli to tekściara,wow.
Kuba z kolei w miarę grzeczny,ale jęczliwy.:errr:
Nie wiem,czym to spowodowane,ale zrobił sie strasznie ostatnio bojazliwy(jak mu ktoś nie podpasuje,to nawet nie chce wyjśc z domu-zobaczył brata kumpeli przez okno i płacz),ciągle chce być ze mną,dziś nawet sie popłakał jak poszłam na stacji benzynowej po napój(mąż był w samochodzie).Aż mnie serce ściska jak on tak płacze.Nie pozwala zgasić światła,ani wyjść z pokoju.Ciekawa jestem kiedy mu to minie.Dni wyglądają ostatnio tak samo,staram sie,by miał dużo spokojnych chwil,nie ogląda prawie TV....:baffled:

weekend z kuzynka czyli powtórka z rozrywki: leją sie nawzajem:crazy: co chwilke któryś ma karę i stoi w korytarzu, potem przeprasza ale to drugie nie chce przeprosin i znowu trzask po głwoie i znowu kara dla nastepnego, potem jakiies przeprosiny chwila spokoju i znowu bitwa....:szok: nie wiem dlaczego Hubek tak tylko z tą kuzynką:eek::sorry:uczulenie jakies ma na nia czy cos sama nie wiem...:zawstydzona/y: ale ona wcale nie pozosatje mu dłuzna, specjalnie go zaczepia, robi mu naprzekór i sama tez go bije czasem nawet bez przyczyny...

jakoś wspólnych wakacji sobie nie wyobrażam narazie, w ogóle bym nie wypoczęła, a niby mielismy jechac do tej Grecji razem, ale naszczęscie nie wypaliło, nawet nie zabiegałam o to zbytnio....:zawstydzona/y::sorry:

reklama
Rosmerta u nas Emilka z moim chrześniakiem to jak pies i kot :cool: przy innych dzieciach obydwoje są bardzo grzeczni i nie ma takiego czegoś :sorry:

o dziwo na razie u nas spokój za długo cicho w pokoju byli idę a oni leżą i bajkę oglądają :szok:szok ...ciekawe tylko jak długo taki spokój będzie :-Dbo już słychać jakieś okrzyki wiec zaraz któryś coś wymyśli genialnego :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry