Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale dałam radę naprawić w minutkę na szczęście te drobne plastiki od spodu guzika się nie połamały![]()

u nas od kilku dni tez mega histerie,....a byl chwilowy spokoj, nie wiem czy kolega z zasciany ma na nia taki wplyw...czy tak sama z siebie to przechodzi......

Bunt,nie wiem 2,2,5 czy 3-latka.Nie ważne,ale nie wyrabiam ostatnio.Krzyki,płacze,bunty.staram sie byc cierpliwym,ale same wiecie jak jest....![]()
No i moja cierpliwosc jest strasznie nadwyrezana, a czasami to juz mi brak cierpliwosci. 

Zauważyłam, że jak sama zagryzę wargi i nie dam się ponieść emocjom, to w większości przypadków Oli szybko "wraca do normalności" ale moja cierpliwość też ma swoje granice
Niestety jak nie opanuję się, skutek jest odwrotny, bo mój krzyk wyzwala w Oliwce nasilenie negatywnych emocji. Ale co dziwne, jak krzyknie Tomek, to Oliwka się uspokaja, przestaje histeryzować 

Milenka jest w 95% czasu kiedy nie śpi naprawdę grzeczna, a jak zaczyna dawać czadu to ja sobie odpuszczam i nie reaguję, robię coś innego i szybko jej wtedy przechodzi, ale to się zdarza stosunkowo rzadko, raz na kilka dni.