Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u nas ołówkiem i kredka świecową lcd był potraktowany..szmata,ścierki spray do lcd i szorowanie i zeszło ale nie powiem miałamKasia udało sięPoczatkowo chusteczkami do monitora-efekt słaby, poźniej P. szorował monitor strasznie mocno ręką i gumką do ścieraia az zeszło:-) Chociaz minimalny ślad (wgniecenie?)w jednym miejsu jest. Na szczescie da sie normalnie korzystac.
![]()
a to było zaraz po tym jak Kondzio Tyciowy zepsuł ich;-)
Artur padnie trupem jak to zobaczy

Kurczę, a ja mam problem z plamą po oranżadzie na wełnianym dywanie, znane mi metody nie zadziałały (vanish do dywanów i odplamiacz), wino czerwone przy tym to pikuś. Chorobcia, może gdybym Wiki nakryła na tej zbrodni, to taka świeża plama by zeszła, a to minęło dobrych kilka minutArtur padnie trupem jak to zobaczy
![]()
pomyślałam sobie że mama mi zdjęła a Emilka do mnie że ona mi pomogła i pranie zdjęła
wiec powiesiłam co miałam powiesić i myślałam ze tylko tak gada poszłam do pokoju patrzę pranie na łóżku i całe mokre
pomocne te moje dziecko ale szkoda że mokre pranie zdejmuje 

Byłam dziś w urzędzie i jak wróciłam zrobiłam pranie poszłam rozwieszać a tego wczorajszego nie było i się zdziwiłam że już wyschło bo było deszczowopomyślałam sobie że mama mi zdjęła a Emilka do mnie że ona mi pomogła i pranie zdjęła
wiec powiesiłam co miałam powiesić i myślałam ze tylko tak gada poszłam do pokoju patrzę pranie na łóżku i całe mokre
pomocne te moje dziecko ale szkoda że mokre pranie zdejmuje
ładnie ją babcia pilnuje![]()