• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze dzieci rozrabiaki

reklama
hehe dobre, ale macie rozrabiaki ...ale szczerze Ci Kasiad wspołczuje bo raz tez tak wyprałam ...chociaz tylko z jedną chusteczką i tak byl problem:baffled:

i biedny Kubuś :(

u mnie Zosia zaczeła wyciagać z szafki mąke, cukier groszki ...kasze manną i niby że gotuje :baffled: mam pozniej kupe sprzątania ale chociaż się czymś zajmie i mam ja na oku .

ale te nasze dzieciaczki są pomysłowe,aż czasami trudno uwierzyć w to:-D:szok::szok:
mi wczoraj zagineła ładowarka od telefonu,całe mieszkanie przeszukałam z mężem:szok:
aż w końcu otworzyłam zamrażalnik i co;ładowarka sie znalazła i do tego jeszcze parę innych zabawek:-D:-D:-D:-D

Zamrażarka to u nas schowek nr jeden, później pralka...rany..ostatnio klapek tomka był mrożony...:-D:-D:-D

A Kuba wszystko co ma w łapkach wrzuca królikowi do klatki,albo chowa pod kanapę:-D.
Dziś jak bylismy w sklepie z ciuchami(nadal szukałam sukienki na wesele).to założył sobie jakąś bluzkę na głowę i tak chciał iść.Ale panie sie uśmiały.Z reszta podobały mu sie zakupy,szczególnie oglądanie butów,a właściwie ściąganie pudełek z półek.:-D

zjedzony sudokrem (na szczęście nie za wiele)...
ubabrane nim ręce i ciuchy...
ręce zanurzone w toalecie...
ucieczka z mokrą szczotką od kibla po całym domu....
zjedzone wióry z drewna po piłowaniu...

tak czytam i czytam....wiec tez coś skrobne.... moja pati ma 11 m-cy, niedawno zaczęła raczkować.... jak ostatnio ruszyła to wylądowała w mojej szafie z bielizną..... wszystko fruwało.... za chwile patrze a małej tylko kuper widać z szafy.... wlazła do środka i szczerzyła swoim nielicznym uzębieniem....a za chwile goście....:-)..a tu co qpa sprzątania...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry