reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze dzieci rozrabiaki

ale te nasze dzieciaczki są pomysłowe,aż czasami trudno uwierzyć w to:-D:szok::szok:
mi wczoraj zagineła ładowarka od telefonu,całe mieszkanie przeszukałam z mężem:szok:
aż w końcu otworzyłam zamrażalnik i co;ładowarka sie znalazła i do tego jeszcze parę innych zabawek:-D:-D:-D:-D
Z zamrazalnika juz tez wyciagalam szpargoly:tak::-D

reklama
ale te nasze dzieciaczki są pomysłowe,aż czasami trudno uwierzyć w to:-D:szok::szok:
mi wczoraj zagineła ładowarka od telefonu,całe mieszkanie przeszukałam z mężem:szok:
aż w końcu otworzyłam zamrażalnik i co;ładowarka sie znalazła i do tego jeszcze parę innych zabawek:-D:-D:-D:-D[/quote

:-D:-D:-D:-D:-D niezle niezle.

hehe dobre, ale macie rozrabiaki ...ale szczerze Ci Kasiad wspołczuje bo raz tez tak wyprałam ...chociaz tylko z jedną chusteczką i tak byl problem:baffled:

i biedny Kubuś :(

u mnie Zosia zaczeła wyciagać z szafki mąke, cukier groszki ...kasze manną i niby że gotuje :baffled: mam pozniej kupe sprzątania ale chociaż się czymś zajmie i mam ja na oku .

aż w końcu otworzyłam zamrażalnik i co;ładowarka sie znalazła i do tego jeszcze parę innych zabawek:-D:-D:-D:-D

Zamrażarka to u nas schowek nr jeden, później pralka...rany..ostatnio klapek tomka był mrożony...:-D:-D:-D

A Kuba wszystko co ma w łapkach wrzuca królikowi do klatki,albo chowa pod kanapę:-D.
Dziś jak bylismy w sklepie z ciuchami(nadal szukałam sukienki na wesele).to założył sobie jakąś bluzkę na głowę i tak chciał iść.Ale panie sie uśmiały.Z reszta podobały mu sie zakupy,szczególnie oglądanie butów,a właściwie ściąganie pudełek z półek.:-D

zjedzony sudokrem (na szczęście nie za wiele)...
ubabrane nim ręce i ciuchy...
ręce zanurzone w toalecie...
ucieczka z mokrą szczotką od kibla po całym domu....
zjedzone wióry z drewna po piłowaniu...

tak czytam i czytam....wiec tez coś skrobne.... moja pati ma 11 m-cy, niedawno zaczęła raczkować.... jak ostatnio ruszyła to wylądowała w mojej szafie z bielizną..... wszystko fruwało.... za chwile patrze a małej tylko kuper widać z szafy.... wlazła do środka i szczerzyła swoim nielicznym uzębieniem....a za chwile goście....:-)..a tu co qpa sprzątania...

reklama
Do góry