reklama

Nasze dzieci rozrabiaki

moja właśnie dorwała moją kosmetyczkę i w ruch poszedł tusz do rzęs pomalowała sobie nim czoło i usta wraz z językiem i podłogę w łazience :baffled:

reklama
hi, hi nieźle nabroiła:tak:
Wiki to aż się trzęsie, żeby dobrać się do kosmetyków, śmiesznie wygląda jak powtarza moje czynności podczas malowania, pudruje się, przykłada dezodorant pod pachy itp. no i już nieraz sama się też obsłużyła, wyciapała pół kremu(prezent, dość drogi:baffled:), rozsypała puder, wydziobała cień...., można tak jeszcze powyliczać:confused:

:-D:-D:-D ale agentka :rofl2: pewnie sie chciała wyszykować na spotkanie z Hubkiem;-):-p:-D ty to Gosia masz z nią sprzątania:rofl2:
:zawstydzona/y: ano mam

jeszcze troszkę brudna jest ale chyba się domyje :-D

ale to przez nieuwagę bo zostawiłam kosmetyczkę na pralce :sorry2:

zresztą własnie ona tż bardzo lubi sie malować nie raz jechała gdzieś wymalowana :-D
ale kosmetyki mam w takim stanie że wszystko do wymiany :baffled:

Gosiu, dla pocieszenia napisze,ze nie tylko Ty dzis masz extra sprzatanie. Milena dzis wyciagnela z lodowki jogurt i rozciapala go w lodowce, na lodowce, na podlodze w kuchni, na sobie. Znioslam to dzielnie. Niestety w momencie kiedy chcialam ja przebrac, ta dostala szalu a mnie puscily nerwy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Gosiu, dla pocieszenia napisze,ze nie tylko Ty dzis masz extra sprzatanie. Milena dzis wyciagnela z lodowki jogurt i rozciapala go w lodowce, na lodowce, na podlodze w kuchni, na sobie. Znioslam to dzielnie. Niestety w momencie kiedy chcialam ja przebrac, ta dostala szalu a mnie puscily nerwy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
aha to już wiem o co chodzi z tą histerią:tak: ja ma taka na przewijaku,bo nie chce dać sobie zmienić pieluszki:baffled::no::wściekła/y::crazy:

Też jestem zdziwiona jak dwulatek może się mieścić na przewijaku :szok:
Przewijanie tak dużego dziecka na przewijaku wydaje mi się po pierwsze niebezpieczne, a po drugie niewygodne.

reklama
my też nadal korzystamy z przewijaka u HUberta w pokoju:tak: więc dobrze wiem, jak Antoś się mieści:-D i nie uważam żeby to było niebezpiecznie, wiadomo, że nie zosatwia się dziecka samego tylko zmienia pieluszkę i siup na dół:rofl2: a do zmiany pieluszki to tak pupa i nogi w górze:rofl2: w łazience nawet korzystamy jeszcze po kąpieli:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry