reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE SKARBUSIE :)

reklama
Agaciulka najlepsze USG 3D jest w Centrum Medycznym LIM w Marriocie lub na Domaniewskiej. Kosztuje ok 180zl. Ja właśnie na to idę za dwa tygodnie!!!!!!

Prosze bardzo: (022) 458-70-00 to numer do centrum zapisów Lim. Powiedz ze chcesz na Domaniewską sie zapisać na to USG chociaż wydaje mi się ze to tylko w Marriocie w centrum maja ten aparat. Ja jestem do Marriotu zapisana.

Ja jutro ide do ginekologa ale to pewnie jeszce nic nie widac,
a nastepne USG pewnie dopiero w lutym, bo w styczniu moj gin ma urlop.

Ale moze skusze sie na to 3d w LIMIE, ale za 5 tygodniu gdzies dopiero.

tez bym sobie poszla na to 3D, ale u nas to jakies 70eur kosztuje i nie wiem czy zwracaja potem cos z ubezpieczenia :/
w czerwcu wszystkie zobaczymy maluszka we wszelkich mozliwych wymiarach :D
ja mam najblizsze USG 09.01.06 czyli juz w poniedzialek, jestem baaardzo ciekawa jak tam maly podrosl i mam nadzieje, zobaczyc jak te jogo kopniaczki od srodka wygladaja i w jakiej pozycji sobie siedzi.....ech w ogole co tam u niego slychac :D

Agatatje zrób to USG 3D bo naprawde warto.... Nie dość ze bardzo dokładnie widzisz malucha to lekarz dokładniej widzi czy wszystko jest w pożądku a USG w 20-22tc jest najważniejsze w całej ciąży.... Warto.

Dzisiaj byłam rano u gina. No więc nic specjalnego się nie dowiedziałam, dzidzia nie chciała się pokazać, odwróciła się do nas tyłem , zresztą usg było tylko takie pobiezne - jak serduszko bije i czy wszystko ok. Takie szczegółowe mam mieć 24.01 - to to co sie robi 20-22 tydz żeby sobie dokładnie wszystkie narządy obejrzeć, powiedział żebym się nastawiała na 45 min leżenia i 100 zł Myślę że wtedy dzidzia juz pokaże - chyba mu nie odpuścimy...Poza tym dzis to tylko pytal czy nie mam zadnych dolegliwosci czy wszystko ok...namawiał żebym nadal chodziła na basen bo powiedziałam że chodzę...miałam pewien niedosyt ale już czekam niecierpliwie na 24.01
Chciałabym juz wiedzieć co będzie też z takich przyziemnych powodów - wczoraj oglądałam dziecięce rzeczy w sklepie i nie mogłam się na coś konkretnego zdecydować bo co innego mi pasowało na dziewczynke a co innego na chłopca...ale na jedną śliczną bluzeczkę z Dalmatyńczykiem Walta Disneya się skusiłam...

reklama
klamka, zapytam mojego gina czy moglabym moze dostac skierowanie na to USG3D, bo wtedy jest mniej problemow.....wiem, ze czasem daja.
juz w poniedzialek ide do mojego lekarza i nie moge sie doczekac :D

Do góry