• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odżywianie naszych dzieci

reklama
A ile Igorek waży? Bo Maciuś ostatnio sporo przytył i z 50 centyla wskoczył na 75. Waży dobrze ponad 10 kg (coś ok. 10,3 kg). On teraz może dobrze wygląda, ale nie chcę go utuczyć.

I on to pije z butelki? Jak mu taka papka przez smoczek przechodzi?
MI Mateusz w zeszłym miesiącu też tak przeskoczył,ale jakoś szczególni nie przytył.
Pije z butelki smoczkiem Lovi do kaszki. On jest nacięty na górze na krzyż. Wcale nie wychodzi papka z takich proporcji. To jest zagęszczone mleko

Chyba Agulkę pytałaś. Ale nieważne. Ja mrożę zupki dla Maciusia i wszystko ok. Zamroziłam ostatnio barszczyk czerwony zabielony jogurtem i był nawet smaczniejszy niż świeży:szok::-D Maciuś aż stękał podczas jedzenia:tak:
majandra a jak zrobilas ten barszczyk bo zup ja nie umie robic jedynie co to rosol koperkowa i jarzynowa :(

Klavell, ja zrobiłam bardzo prosty ten barszczyk, bo nie wiedziałam, czy jak będzie dużo składników to Maciuś go zaakceptuje. Dałam ziemniaki, buraczki starte na wiórki i troszkę jogurtu. To wszystko, a bardzo smakował Maciusiowi, szczególnie ten po rozmrożeniu. Możesz też dodać marchewkę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry