Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

co do tel to moja tez tak...mężulek wyjechal do siebie i jak dzwoni to zawsze musi pogadac z mala a jak niunka slyszy tate to az pieje do sluchawki...U nas przy przewijaniu też pupka w górę - Ania robi wtedy taką niewinną minkę mówiacą - no co, Mama, pomóc Ci chcę ;-)
Nózki coraz bardziej interesujace, ale niestety wciaż baaardzo daleko od buzi
Gaduła z niej straszna, rozkosznie gada do maskotek, lampy albo do nas.
Też reaguje na swoje imię
I uwielbia słuchać jak tatuś albo babcia gdają przez telefon - ustawiam głosnomówiacy, ona wielkie oczka, słucha, patrzy na mnie i myśli "Kurczę, słyszę, ale nie widzę, Mama - o co chodzi? " ;-)
Z takich mniej cieszących postępów - nauczyła się piszczeć i piskiem domagać się czegoś. Staram się nie reagować i oduczać ją tego![]()
Moje dziecię odkryło, że na brzuchu da sie przemieszczać. Dupka do góry iii.... czołganiem naprzód:-) a cieszy się jak dzika świnka:-) Plus wsuwa wszystko, co mamusia poda :-)

a ja uwielbiam jak ona to robi
a mój wreszcie zaczął się przekręcać z pleców na brzuszek![]()

dzieć przekręca się non stop, a gdy nie ma już ochoty leżeć na brzuchu - oczywiście zaczyna ryczeć
więc mamusia go na plecki a on myk na brzuch i ryk, to mamusia na plecki a on na brzuch i ryk, mamusia na plecki a on... wrrr!!!