reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Postępy naszych pociech

moj antonio daje piatke buziaki daje z otwarym dziobkiem i cieszy sie przy tym jak nie weim ci, nauczyl sie grysc swoimi 6 zebami, papa tez robi i najlepiej mu wychodzi pokazywanie nie porostu rewelka a najlepiej sie wscieka i tupi nozkami i robi taka moine jak chinczyk :)

reklama
u nas z dawaniem calusow to wyglada tak-cmokanie na odleglosc;-) za nic w swiecie nie chce tak dac buziaka tylko z daleka

wchodzi na lozko meble wisi na kaloryferze,wlazi na wozek,uwiesza sie za szuflady-kazdy sie smieje ze alpinista bedzie

dzisiaj przelecial przez lozko:wściekła/y:
ma taka a'la zagrode swoj plac o zabawy(taki kwadrat)zagrodzony naszyl lozkiem i jego lozeczkiem(to przywiazane jest paskiem od spodni-bo sie pchal i uciekal na schody:wściekła/y:takze przejscie zatarasowane)-a dzis sobie przeszedl smyknal takiego koziolka ze zawalu bym dostala

Iga też ma etap całowania wszystkich niestety najechętniej po...stopach:szok: jest to nieco uciążliwe..
no i szczerzy się okropnie :-D pokazuje wszystkie swoje zęby i nie jest to taki noramalny uśmiech tylko raczej minka jak z horroru jakiegoś.. ostatnio byłyśmy w galerii i ludzie pękali ze śmiechu, zaczepiała wszystkich bez wyjątku,, choć muszę przyznać że najchętniej wysokich przystojniaczków:-) tak więc mamusia też miała z tego "wizualny pożytek":tak: :tak:

KAROL CHODZI!!! A RADOSCI PRZY TYM MA CO NIEMIARA!!! Jaka jestem dumna z mojego skarba. Do tego wlasnie polozylam go spac bez smoka, pospiewal sobie tylko chwilke i spi, chyba - bo cicho u niego w pokoiku.
Buziaczki daje jak sie go ladnie poprosi np. "Karolku daj mamusi buzi, prosze", musi byc prosze na koncu to wtedy da inaczej nie. Z reszta za kazdym razem mowie prosze lub dziekuje do niego i widze ze reaguje na te slowa:) Posyla tez caluska na pozegnanie i macha papa, juz od dawna.
Oj Kochany jest ten MOJ SKARB!!!

Brawa dla Bartusia, choc przykre to jest Azik ze nie moglas tego widziec, ja wlasnie dzwonilam do mojego P i powiedzialam mu ze Lolo zaczal chodzic, tez mu sie smutno zrobilo, ze musi siedziec w Warszawce caly tydzien i nie moze byc przy Lolu, tak z reszta bylo z wieloma "nowinkami" Lola :-(

Wielkie GRATULACJE dla nowych Chodziaczków!!!

My z tą umiejętnościa daleko w lesie - Szymon ledwo co zaczyna dopiero wstawać, no i nadal raczkuje po swojemu. Ja na to mówię "foczkuje":-)

Gratulacje dla małych piechurków
My też jeszcze nie chodzimy - jakoś Kubie sie nie chce , wstaje juz od dawna i łazi przy meblach, stole ale sam boi się ruszyć w świat.

reklama
wielkie gratulacje dla małych wędrowniczków !!!!!!

viola - mój Maks też robi "Chińczyka" :-D :-D :-D

a nasz dzisiejszy postęp to:
  1. Maks stanął bez podparcia na środku kuchni i stał tak kilka sekund !!!
  2. nauczył się nakładać kółka na wieżę - dotychczas tylko zdejmował:tak:

Do góry