• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

reklama
aenye wiesz jak dla mnie nie jest on drapiący:) jest na pewno ciepło w tyłek hehe. dywanik kolorowy i na maksa pobudzający wyobraznie dziecka:)

wiecie co... ja to mam mały dylemat.
Tak wogole to mam pytanko do dziewczyn ktore mają 2pokojowe mieszkanka i 2dzieci. Bo ja nie wiem jak użądze pokoik dzieciecy jak bedzie druga dzidzia :baffled: masakra... przeraza mnie tta wizja spania. Jak ustawic łóżeczka itd itp no jezeli możecie mi pomóc to bede wdzieczna bardzo. :-**

U mnie plan pokoju wygląda tak (po bokach wymiary w cm):

Docelowo jak będą starsi to planujemy pod oknem zrobić blat na całą szerokość ściany - takie coś a la dwa biurka :)

Zasłony fajne :-) Filip ma takie tylko cienkie strasznie wiec swiatła za bardzo nie zatrzymuja
My mamy dwa pokoje narazie lózeczko małej stoi u nas ale u młodego tez sie jaos upchnie :-)

tez mi sie podobaja zaslonki
dywanik nie bardzo ;-) jakos nigdy mi sie te samochody i uliczki nie podobaly, ale to dzieki temu ze na swietlicy w szpitalu taka mieli, mam uraz, podobny do marchewki i grysiku ;-)

a Kasiowa lampka to chyba z brw? maja strasznie fajne te dzieciowe cudaki, sa gasienice, ludek na ksiezycu itp
bardzo mi sie podobuja, takie pozytywne :tak:

ja mam maly dzieciopokoj i bardziej w prostokat
ratuje nas lozko pietrowe, ale zrobilo sie niebezpieczne bo Jasiek wspina sie bez drabinki po zabudowanym tyle na gorne pieterko :blink: wyglada jak spajderjanek :sorry2: Blanka ma swoje wyro (na ktorym namietnie janek przesiaduje, a na przewijaku stoi jak serfer), o zadnej karuzeli nie moze byc mowy bo pomyslowy brat zapewne stratowal by siostre w celu rozmontowania upierdliwego urzadzenia (pluszowe czesci zapewne wyladowaly by w buzi siostry z powodu milosci)

to i tak nic :-( wczoraj wypieprzyl mi wszystko z szafy w przedpokoju i wlazl na najwyzsza polke, polozyl sie tam i zasnunal drzwi
tu jest w polowie drogi powrotnej
2dgtcmd.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry