• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

Jasiu to taki czpiot jak mój Filip :-D hihi nieźle!

Ah ja nie wiem jak zrobimy z tym pokoikiem dzieciecym:-( też mamy w prostokącie jak Kate ale ja nie myślę o łóżku piętrowym jak narazie bo to niebezpieczne, znając mojego syna bedzie sie wspinał i nie daj Boże jak by sie spierdzielił :szok: masakra!
tak wiec łóżko piętrowe ok ale jeszcze nie teraz.
A też myślałam żeby na początku maleństwo było z nami w pokoju ale z drugiej strony nie bardzo mi sie to widzi bo uważam że dzieci powinny być w pokoiku u siebie.
cała ja... maruda :-p

reklama
ja coprawda nie mam swojego mieszkania, ale jakbym miała dwupokojowe to większy pokój przeznaczyłabym dla dzieci a w mniejszym zamieszkałabym ja...:-)

Kate bardzo podoba mi sie Twój gabinet, taki przytulny i w ogóle super

Zasłony bardzo ładne, dywan też, fajne sa takie dla dzieci bo fajnie się na czymś takim bawią...

ja narazie zajmuję największy pokój u rodziców, ale mój ojciec zjechał z za granicy juz na stałę i będe się musiała przenieść na dniach z dzieciakami do mojego starego pokoju, który jest beznadziejny bo wąski a długi i w zasadzie mam tu szafę na 3/4 pokoju, biurko łóżko jednoosobowe i jeszcze tylko łóżeczko młodego mi się zmieści a o jakiejś komodzie czy czymś takim moge zapomnieć,,, mogłabym się z bratem na pokoje zamienić bo on ma dużo większy, ale mama się nie zgadza, żeby meble z tamtego zabrac meble sa bardzo ładne, stare, ale dzieci by je szybko zniszczyy a ja bym potem słuchała a jakby matka pozwoliła zamienić się z meblami to bym kupiła duuuże łożko i by było jeszcze duużo miejsca na zabawki itp no ale jak nie to się nie zamieniam....

Pytanko do tych ktore sie buduja.
Czy dokonywalyscie jakichkolwiek zmian w projekcie? Jakiego rzedu sa to koszty.
A projekt na zamowienie...orientowalyscie sie ile to kosztuje.
Znalazlam fajny projekt w necie ale chcialabym go troche przerobic/zmniejszyc wielkosc domu i zastanawiam sie jak to zrobic. Chociaz wydaje mi sie ze to spora kasa.
A moze macie jakiegos znajomego architekta ktory na podtawie rysunku podalby swoja cene?

reklama
Maja my mamy projekt gotowy.
wprowadzalismy kilka zmian.
wszystko zalezy co chcesz zmieniac, bo czasem nie oplaca sie brac gotowego jak chcesz duzo zmieniac. za kazda zmiane do ktorej byl potrzebny rysunek zamienny kolo 400zl. za ogolna adaptacje projektu i w tym jakies male zmiany to wyszlo kolo 1000zl.
projekt indywidualny to tak 6000 -10.000 napewno.

ja mam dzis krytyczny dzien w naszym budowaniu!
mam dosc budowy i rzygam juz tym wszystkim a to jeszcze tyle roboty :angry::szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry