• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

reklama
eee, Kicia, nie ma czym, nic nie dokończone, bałagan wokoło, pochwalę się jak będzie czym. Czyli za jakieś... następne 10 lat:-D

lucky - bardzo fajny projekt. Mnie tylko przeraziły te okna balkonowe na dole, juz widze cenę,:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Chyba sie tez na pustaki ceramiczne zdecydujemy ...musze kosztorys razem z projektem kupic zeby zobaczyc jak to sie cenowo przedstawia i z czego mozna budowac.
Sporo moich znajomych z suporeksu budowalo.

Kicia a ociaplacie styropienwm czy welna?

I chyba okna zmienie na takie z cianka rama i z jedna powierzchnia szyby bez tych malych okienek. Latwiejsze w utrzymaniu czystosci...chociaz te z kratkami bardzo mi sie podobaja.

kicia fajny, klasyczny ale jakos nie w moim guscie

mi bardziej podchodza projekty jakie pokazala lucky

podobaja mi sie albo typy skandynawskie, jasna elewacja z kamienia, dach z wiezby etc albo metal szklo i cieple drewno :rofl2:

w debkach jest piekny dom ktory strasznie mi sie podoba, moze go kojarzysz lucky, wlasnie wiezba i jasna elewacja

generalnie dzisiaj przez tel rozmawialismy o kupnie domku z moim starym :tak:

reklama
Sugar dom zaje bisty. Super musi wygladac. Ja jedynie bym sie nie zdecydowala ze wzgledow ekonomicznych. Ogrzanie takiego domu z takim efektownym przeszkleniem nie na moje warunki:sorry2:.
A domki chyba wszystkie maja wiezby;-). Przynajmniej takie ze skosami.

Kicia szykuje sie bardzo ladny domek. Juz jestem ciekawa jak bedzie wygladal z elewacja.
Lucky bardzo mi sie podobaja Twoje projekty. Mam nadzieje, ze kiedys sie wasze marzenia spelnia:-).

Ja dzis pomalowalam jedna futryne;-). Super kolor mi sie podoba.
Jesli chodzi w ogole o drzwi, to ja wolalam drewniane. Bardzo ladne te drzwi co ma Aenye, sama chcialam w takim stylu. Jednak jak dla mnie sa juz lekko oklepane. U nas wszyscy praktycznie juz takie maja, lub w takiej stylistyce. Dlatego tez zdecydowalismy sie na ciut inne. Widzielismy takie same u naszych znajomych i bardzo nam sie spodobaly na zywo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry