Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no dla mnie to nie dopuszczalne, Maks ma swoje silne nogi po to żeby na nich chodzić i tyle. Ma ćwiczyć mięśnie bo tata chce piłkarza
jak widzę takie duże dzieci w wózkach to zawsze się strasznie dziwię i zastanawiam z czego to wynika... ale na szczęście każdy robi jak chce a mi nic do tego więc proszę się nie urażać.
do teraz to pamiętam taki to była dla mnie trauma 
kruszki, no fajna sprawaja w pierwszej ciazy robilam research i bardzo mi sie spodobal,
moze i wyglada jak czolg, ale cale szczescie on ma nie wygladac tylko prowadzic sie w kazdych warunkach jednym paluszkiem ( a robi to )))
zobacz pare linkow
Just for fun! Celebrities who LOVE Bugaboo!!! | Facebook
w
my tyle wydajemy na żarcie dla Laury, że o wypasionej wyprawce mogę pomarzyć, średnio mi wychodzi 500zł miesięcznie, więc wszystko od rodziny jest mile widziane
a jak zaraz do wózka doliczy się, łóżeczko turystyczne, kojec, bujaczek, krzesełko do jedzenia, przewijak i sto pięćdziesiąt innych pierdół, bez których nie da się "żyć" to ładny rachunek wychodzi na końcu
no ale plus jest taki, jak np u mnie dla drugiego dziecka nie kupuję nic, dwa lata różnicy i kilka tys. w portfelu zostaje 
musze sprawdzic na zywo i wtedy wybrac