Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chyba najlepiej będzie jak pójde jutro do pediatry i niech mi da skierowanie do logopedy,a może do laryngologa żeby sprawdził to wiązadełko
tak czy siak idę jutro do przychodni...
Lepiej idź będziesz spokojniejsza choć wiem że nasze maluszki mają jeszcze czas na "mówienie" więc daj jej troszkę czasu
maluchy dopiero co zaczynają sie uczyć mówić
ale zapytać specjalisty nie zaszkodziJula mówi mama, tata, baba, papa, kaka (tzn kotek) tu jeee ( tzn tu jest) bam jak cos spadnie. nasladuje zwierzaki ale jak ja obserwuję to mało mówi po swojemu, albo wkręcam seAsiu ale jak Julia mówi?????.

Jula mówi mama, tata, baba, papa, kaka (tzn kotek) tu jeee ( tzn tu jest) bam jak cos spadnie. nasladuje zwierzaki ale jak ja obserwuję to mało mówi po swojemu, albo wkręcam se
aha i nic nie chce po mnie powtarzać
julitka mowi podobnie i uwazam, ze sie i tak rozgadala, bo bylo gorzej. juz mi przeszla chec wizyty u logopedyw pewnej chwili sapła i powiedziała
NIE MOGE - pierwszy raz ale z takim przyciskiem,musiała sie chyba bardzo zdenerwować że nie może wyciągnąć pluszaka.![]()