zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
ja mam w poniedziałek o 10 wizytę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja też jestem zielona i jak tak przeglądam sobie różne rzeczy na allegro to wogóle nie mam pojęcia co będzie rzeczywiście potrzebne a co zbędne.
Jak dobrze że mamy aneks kuchenny w pokoju to przynajmniej mam pod kontrolą wszystko co robi i mogę go instruować z kanapy
A teraz wysłałam go po pączki, bo rano w ddtvn mówili o tych pączkach i smaka mi narobili. A ja mam taką chęć na chipsy a mąż mi nie chce kupić
Ale wczoraj młodsza siostra się zlitowała i dała mi troszkę 

no niestety to tak jest z tymi wymiotami...Neciuszka to nie wesoło, uważajcie na siebie, żebyście się nie przeziębili, osz niech już wiosna przyjdzie, tak mało było tej zimy ale mam jej dosyć
mam pytanko do dziewczyn, którym wymioty ciążowe nie są obceto jest tak, ze się wymiotuje tak bez powodu?nic mnie nie podrażniło, żaden zapach a ledwo do kibla dobiegłam, koszmar
tak tak zle sie czuc mozna... ja wstac z lozka mam problemy choc sa dni ze czuje ze nic nie boli boli ogolnie kregoslup ale to dlatego ze mam 105kg wiec ciezko... a do tego caly czas obolale podbrzusze tylko skurczy brak... wiec jak sie cos zacznie napewno napisze nie bojcie żaby ;-) spałam puki moglam troszke odespac ;-)witam sie snieznie i ja
oj M. to ja dzis nie zobacze w domu... od 4 rano telefony z pracy o 6 juz sie zerwal i pojechal - on pracuje w firmie zajmujacej sie odsniezaniem wiec dzis bedzie mial mase pracy ale mam nadzieje ze przestanie padac i wroci na noc...
ja nie robie nic na jutro mamy moj wczorajszy niewypalowy sernik i juz,
miq z tego co wiem to z tymi wymiotami to tak wlasnie jest...
monika - ja bym powtorzyla te badania hormonalne... moze najlepiej zapisz sie jeszcze do innego lekarza i niech Ci powtorzy wszytskie badania bedziesz spokojniejsza tym bardziej ze sama mowisz ze czujesz roznice
Atanku no Ty to juz faktycznie jak bomba tykasz![]()
jak czytam o tych Waszych przygodach z maluchami to juz bym chciala zeby bylo po wszytskim...
powiedzcie mi Wy tez pod koniec ciazy czulyscie sie tak zleAtanku Ty dobrze sie czujesz? Ja mam obolale plecy, ledwo moge wstac w nocy z lozka do wc, nogi bola rece napuchniete nie moge palcy zgiac bo mnie bola czuje sie jak slon