reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

święta 2011 .... :-D

W związku ze świętami naszło mnie na pranie dywanów mamy dwa jasne typu DYWAN SHAGGY 5cm 200x290 10 KOLORÓW + GRATIS (1955312600) - Aukcje internetowe Allegro i nie mam pojęcia jak je uprać. Szczotką do dywanów i płynem, jakąś gąbką? Miała któraś z was doświadczenia w praniu takich dywanów? Pomocy, w necie za bardzo nic nie znalazłam. Tylko, że firanką pranła jakaś pani. Ale jak firanką, jakoś nie wyobrażam sobie tego....

ja mam tez dywan shagy mega gruby i odradzam pranie o tej porze roku,ja to robiłam w czerwcu i suszyłam na słoncu i trwało to dwa dni i jeszcze był lekko wilgotny mimo ze prałam tylko piana z wezyra,teraz mysle o tym proszku vanish co pierze na sucho

reklama
jak tam przygotowania do Świąt?? zegar tyka:-D w związku z tym, że zrezygnowaliśmy z prezentów dla dorosłych, wymyśliłam, że razem z Haneczką będziemy robić upominki z masy solnej dla naszych gości:tak: mam nadzieję, że wypali;-) emek tylko patrzy na mnie i kręci głową:-D no i dostałam paczkę z zamówionymi barwnikami spożywczymi - czyli będzie kolorowe szaleństwo z lukrowaniem pierniczków:-)

U mnie z braku czasu na razie mam tylko posprzatany gruntownie salon i jutro chce upiec ciasteczka i ufarbowac sobie włosy;)

sypialnia sprzątnięta, okna umyte, a w tym tygodniu paszteciki, pierniczki i może coś jeszcze?? pewnie sprzątanko:)

zazdroszczę
:tak:
Dziewczyny co kupujecie pod choinkę waszym maluchom, bo ja nie mogę się zdecydować??
jakieś propozycje....

a to wzięłyście się ostro do roboty:-D ja ze sprzątaniem czekam na koniec remontu:sorry: i właśnie się dowiedziałam że nasz fachowiec dzisiaj nie przyjedzie, tylko jutro i mam nadzieję, że od środy będę mogła zacząć coś robić;-) na pierwszy strzał pójdą okna:tak:Zuza dzisiaj wysyłam emka do Lidla po drewnianą ciuchcię, Zosia uwielbia bawić się drewnianymi klockami od Hanulki, więc taki pociąg pewnie jej się spodoba:tak: ale będę jeszcze czegoś szukać, na Mikołaja z zabawek dostała od nas Bębenek bam bam z e-edu - i jest nim bardzo zainteresowana, mojej Hani też się podoba, więc jest to zabawka na dłużej:)

Ostatnia edycja:
reklama
My kupilismy dwie ksiazki z bajkami na dobranoc na 365 dni i szczoteczke do zebow z pasta;)a teraz mała od cioci dostała bączka i jest zachwycona nim;)

Do góry