A może literatura fachowa?? Ktoś posiada i może cokolwiek powiedzieć??
"Zabawy umysłowe dla niemowląt" - Jackie Silberg - Sklep internetowy KDC.pl - Aktualna cena: 28zł (stara cena: 30zł). Tania i szybka wysyłka: Warszawa, Opole, Poznań, Lublin...
"Gry i zabawy z niemowlakami" - Jackie Silberg - Sklep internetowy KDC.pl - Aktualna cena: 27zł (stara cena: 29.16zł). Tania i szybka wysyłka: Warszawa, Opole, Poznań, Lublin...
"365 zabaw dla Ciebie i twojego dziecka. Pierwszy rok życia" - Susan Elizabeth Davis - Sklep internetowy KDC.pl - Aktualna cena: 33zł (stara cena: 35zł). Tania i szybka wysyłka: Warszawa, Opole, Poznań, Lublin...
"Zabawy umysłowe dla niemowląt" - Jackie Silberg - Sklep internetowy KDC.pl - Aktualna cena: 28zł (stara cena: 30zł). Tania i szybka wysyłka: Warszawa, Opole, Poznań, Lublin...
"Gry i zabawy z niemowlakami" - Jackie Silberg - Sklep internetowy KDC.pl - Aktualna cena: 27zł (stara cena: 29.16zł). Tania i szybka wysyłka: Warszawa, Opole, Poznań, Lublin...
"365 zabaw dla Ciebie i twojego dziecka. Pierwszy rok życia" - Susan Elizabeth Davis - Sklep internetowy KDC.pl - Aktualna cena: 33zł (stara cena: 35zł). Tania i szybka wysyłka: Warszawa, Opole, Poznań, Lublin...
gdyż znajduje się ona w naszym gabinecie rehabilitacyjnym
Jest to taki płaski żółty plastikowy miś z różnymi bajerami - ma różne pokrętełka, wałeczki, naciskany nosek piszczy. Coś na kształt panelu. Z tego co zauważyłam jest on tam główną zabawką, wszystkie dzieci aż się trzęsą jak go widzą, Lili rownież
Do tego mała zaczyna produkować "taśmowo" ślinę
Oczywiście przeszukałam już wskroś cały net w poszukiwaniu takiego, i pupcia
A podobno któraś z mam znalazła go na allegro za 19 pln

no coż... zobaczymy...
;-)
Nie wiem, może aknzoc zrobi z tym porządek i przeniesie naszą wczorajszą z jolą dyskusję tutaj