Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
- ale ja mam w tym względzie swoje zasady, patrząc po innych to efektywność mam w górnych granicach więc czy zrobię później czy w domu - bez znaczenia.
Przecież to prawie tydzień.
. Ale na 30-chę była impreza w knajpie.Forever, ja już gdzieś pisałam, ze w 25 urodziny robiłam imprezę - 02/04/2005 - zmarł papież... Kolejną imprezę robiłam w zeszłym roku - moja trzydziestka... 02/04 wypadał w wielki piątek, więc przełozyłam na 10/04.... Nie musze pisac, co się wydarzyło tego dnia...Zebrra - to Ty baranek jak ja. Ale ja już nie mam odwagi urodzin obchodzić. Ale na 30-chę była impreza w knajpie.
Ja też mam nadzieję! Kiedy masz urodzinki?Ja też baranek jestem![]()
Zeberrko, mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja![]()
Wiesz forever tylko, że ja mam stale godziny pracy i u mnie niestety choćbym nie wiem jak chciała, nie da się pewnych rzeczy zrobić później (dzieci z przedszkola w dodatku niepełnosprawnych do domu na później nie zabiorę ;-)).

Trzeba co roku uczcić fakt pojawienia się na świecie zajebistej osoby 

nie dość, że można wysłać wiadomość AŻ do 5 odbiorców na raz to mi się nie zachowała jego treść w wysłanych 
i przez to "ominęłam" Izabelę34 - jeśli któraś mogłaby odesłaś mi wiadomość tudzież wysłać do Izabeli34 to byłabym wdzięczna....